COBRA SPELL – Az éjszaka himnuszai

Anthems Of The Night címmel megjelent és végig is hallgatható a hard rock / heavy metal vonalas Cobra Spell második EP-je, a 2019-es Love Venom EP utódja.

A 2019-ben alakult banda alapító gitárosa, Sonia Anubis a Cryptából lehet ismerős, de korábban többek között a Burning Witches tagja is volt. A Cobra Spell énekese az olasz Alexx Panza (Hitten, Jack Starr’s Burning Starr).

Sonia Anubis a klipes Addicted To The Night dalról:Ez a szöveg a drogok és az éjszakai élet kombinált függőségéről szól. Egy férfi a főszereplő, aki egy sztriptízbárban nyomja az éjszakai rutinját, ahol a drogok és a szex miatt a bulit hatalmas durranásnak érzi. Ahogy a hangulat tetőfokán túljut, még többre van szüksége, azt akarja, hogy minden még egy kicsit tovább tartson. Végül lejön a tripről, és ezt követően a buli már nem is olyan szórakoztató, mint betépve – a klubban az emberek már nem olyan vonzóak, a hangulat kellemetlenné és komorrá válik, és a végén egyedül marad. Az egész csak egy fantázia, amit az agya és a drogok keltenek benne. És hogy elzsibbassza a fájdalmát, másnap este megismétli az egészet…


www.facebook.com/cobraspell

Alexx Panza – ének
Sonia Anubis – gitár
Esmée Van Sinderen – gitár
Angelina Vehera – basszusgitár
Léonard Cakolli – dobok

COBRA SPELL – Anthems Of The Night)
(03/31 – Cobra Spell)

01. Addicted To The Night
02. Steal My Heart Away
03. The Midnight Hour
04. Accelerate

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.