BRASS AGAINST – Megszólalt a színpadon rajongóra vizelő énekesnő

Arról talán értesültél, hogy a 2022-es budapesti Tool koncert vendégzenekarának korábban bejelentett Brass Against a múlt héten rendesen ellopta a show-t a floridai Welcome to Rockville fesztiválon, ugyanis Sophia Urista énekesnő a színpadon levizelt egy rajongót. Miközben Sophia az utolsó dalként előadott, a Rage Against The Machine-től feldolgozott Wake Up-ot énekelte, a színpadon arccal felfelő fekvő rajongó megkapta tőle az aranyesőt.

A zenekar később egy posztban kért elnézést az akcióért, szerintük is kissé túltolta a bulit az énekesnőjük (“elragadtatta magát”), azonban a sztori itt még nem állt meg. Egy helyi lap arról számolt be, hogy egy feljelentés nyomán a floridai hatóságok is vizsgálatot indítottak, de végül a rendőrség azt közölte, hogy a feljelentés ugyan megtörtént, de nem tudták elérni a feljelentőt, ezért nincs ügy. Az USA nagy részéhez hasonlóan Floridában is szabálysértés az ilyesfajta szeméremsértő viselkedés, a büntetés 1000 dolláros pénzbírság, de akár egy év börtönbüntetés is lehet.

Az is kiderült azóta, hogy a Brass Against a jövőben bizonyosan nem léphet fel semmilyen, a NASCAR-hoz kapcsolódó helyszínen (a koncert az ismert Daytona autópályán került megrendezésre).

A történekkel kapcsolatban most az énekesnő, Sophia Urista is megszólalt.Sziasztok! Szeretnék a Rockville metal fesztiválos előadásommal kapcsolatban megszólalni.

Mindig is feszegettem a határokat a zenében és a színpadon. Azon az estén túl messzire feszegettem a határokat.

Mindennél jobban szeretem a családomat, a zenekart és a rajongókat, és tudom, hogy néhányan megbántódtak vagy megsértődtek azon, amit tettem. Bocsánatot kérek tőlük, és szeretném, ha tudnák, hogy nem akartam megbántani őket.

Nem vagyok sokkoló művész. Mindig a zenét akarom előtérbe helyezni. Hálás vagyok mindannyiótok folyamatos szeretetéért és támogatásáért.A Brass Against amúgy ismert rocknóták – Tool, Rage Against The Machine, Soundgarden, Black Sabbath stb. dalok – rézfúvós változatairól ismert, és jövő júniusban önálló bulijuk is lesz az Akváriumban.KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.