ACCEPT – Megvannak az elhalasztott turné 2023-as dátumai

Áprilisban még úgy volt, hogy 2022 januárjában újra Budapestre jön az Accept, azonban a magyar koncertet, ahogy a teljes turnét is, végül elhalasztották. Most már megvannak az új dátumok, az Európa-turné 2023 elején lesz, a budapesti koncert időpontja pedig 2023. január 29. Eredetileg a Phil Campbell and the Bastard Sons és a Flotsam And Jetsam jött volna velük, az új flyeren egyelőre nem szerepel vendégzenekar, ezeket csak jövőre jelentik be. Természetesen a már megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek.

Az Accept már készen állt arra, hogy 2022. január 15-én útnak induljon és végigzúzza Európát. Viszont a járvány okozta körülmények ezt mégsem teszik lehetővé, így minden várakozás és remény ellenére a banda kénytelen a Too Mean To Die turnét a 2023-as év elejére átszervezni.

www.facebook.com/accepttheband


A magyar koncert Facebook oldalaACCEPT:

Wolf Hoffmann – gitár
Mark Tornillo – ének
Christopher Williams – dobok
Uwe Lulis – gitár
Martin Motnik – basszusgitár
Philip Shouse – gitár
Bármennyire is szerettük volna, a jelen Covid helyzet mellett egyszerűen nem lehetséges, hogy 2022-ben elinduljunk a turnéval – nyiltakozta a gitáros, Wolf Hoffmann. – Iszonyatosan kemény kihívás elé állított minket, de nem maradt más választásunk, mint hogy újra halasszunk. Nagyon szerettünk volna már újra játszani ezen a körúton. Gyilkos programot állítottunk össze, rengeteg új dallal készültünk a Too Mean to Die albumról. Nagyon sajnálom a rajongóinkat és természetesen a zenekarból is mindenki nagyon csalódott. De az élet megy tovább… Kérjük vigyázzatok magatokra! Stay metal! Találkozzunk mielőbb!

A Continental Concerts promotere, Gerald Wilkes hozzátette: “A tervezett Accept turné összesen 16 országon haladt volna végig, minden régióban különböző járványügyi helyzetet érintve, melyek ráadásul jelenleg nagyon rövid időn belül változnak és kiszámíthatatlanok. A hivatalos szabályozások országról országra változnak – olykor városról városra is. Néhány hónappal ezelőtt még olyan bíztatónak tűnt mindent, de a mostani helyzet egyszerűen nem teszi lehetővé a turné biztonságos megvalósulását.

Apró vigaszként az Accept egy vadiúj digitális kislemezt (“The Undertaker”) jelentetett meg a rajongóknak.


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.