Skip to content

JUDAS PRIEST – Richie Faulkner már otthon gyógyul… és gitározik

Közleményt adott ki a Judas Priest 41 éves gitárosa, Richie Faulkner, aki szeptember végén sürgősségi nyitott szívműtéten esett át, miután a Louder Than Life fesztiválos koncertet követően kórházba kellett szállítani. A legendás metal banda le is állította az 50 éves jubileumát ünneplő amerikai turnéját, az elmaradt koncerteket később pótolják majd.

Richie már jól van, otthon gyógyul.

Csak egy posztot akartam írni, mert sokan kérdtek tőlem friss infókat, hogy hogy halad a felépülésem.

A műtétem után 10 nappal haza tudtam jönni a kórházból, hogy otthon folytassam a gyógyulást. Most már 7 hét telt el azóta az éjszaka óta, amikor minden történt – nagyon erősnek és pozitívnak érzem magam. A műtéti hegek nagyon jól gyógyulnak, határozottan látom a fényt az alagút végén. Tudok sétálni, szabadon mozogni, elég aktív vagyok, és hamarosan elkezdem a szívterápiát. Minden nap gitározom is, és a családom szeretetével, támogatásával, a tőletek érkező folyamatos támogatással és a gitárból adódó inspirációval hamarosan újra a színpadon leszek! Az orvosaim is nagyon elégedettek a fejlődésemmel, és mind lefoglalták az első sorba szóló jegyeket a következő Priest koncertre! (nevet)

Hálaadás van ebben a hónapban, és akár megünneplitek, akár nem, sok mindenért van miért hálát adnom ebben az évben – beleértve mindannyiótokat a türelmetekért, a szeretetetekért és a támogatásotokért. Sok-sok szeretet, és hamarosan találkozunk a fronton, magasba emelt ördögvillákkal!

Richie

Richie Faulkner gitáros éppen tíz évvel ezelőtt, 2011-ben csatlakozott a Judas Priesthez, ahol K.K. Downing helyét vette át.

A zenekar szeptember végén kiadott közleménye:

Mély sajnálattal kell elhalasztanunk az amerikai turnénk hátralévő részét. Richie Faulkner súlyos szívproblémákkal küzd, amelyek miatt kórházba került, jelenleg is kezelik. Addig is mindannyian szeretettel kívánunk neki mielőbbi felépülést. Amint kapunk friss híreket az orvosaitól, közölni fogjuk, hogy mikorra tudjuk átütemezni a koncertdátumokat… a jegyek érvényesek lesznek.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw