JUDAS PRIEST – Richie Faulkner már otthon gyógyul… és gitározik

Közleményt adott ki a Judas Priest 41 éves gitárosa, Richie Faulkner, aki szeptember végén sürgősségi nyitott szívműtéten esett át, miután a Louder Than Life fesztiválos koncertet követően kórházba kellett szállítani. A legendás metal banda le is állította az 50 éves jubileumát ünneplő amerikai turnéját, az elmaradt koncerteket később pótolják majd.

Richie már jól van, otthon gyógyul.

Csak egy posztot akartam írni, mert sokan kérdtek tőlem friss infókat, hogy hogy halad a felépülésem.

A műtétem után 10 nappal haza tudtam jönni a kórházból, hogy otthon folytassam a gyógyulást. Most már 7 hét telt el azóta az éjszaka óta, amikor minden történt – nagyon erősnek és pozitívnak érzem magam. A műtéti hegek nagyon jól gyógyulnak, határozottan látom a fényt az alagút végén. Tudok sétálni, szabadon mozogni, elég aktív vagyok, és hamarosan elkezdem a szívterápiát. Minden nap gitározom is, és a családom szeretetével, támogatásával, a tőletek érkező folyamatos támogatással és a gitárból adódó inspirációval hamarosan újra a színpadon leszek! Az orvosaim is nagyon elégedettek a fejlődésemmel, és mind lefoglalták az első sorba szóló jegyeket a következő Priest koncertre! (nevet)

Hálaadás van ebben a hónapban, és akár megünneplitek, akár nem, sok mindenért van miért hálát adnom ebben az évben – beleértve mindannyiótokat a türelmetekért, a szeretetetekért és a támogatásotokért. Sok-sok szeretet, és hamarosan találkozunk a fronton, magasba emelt ördögvillákkal!

Richie

Richie Faulkner gitáros éppen tíz évvel ezelőtt, 2011-ben csatlakozott a Judas Priesthez, ahol K.K. Downing helyét vette át.

A zenekar szeptember végén kiadott közleménye:

Mély sajnálattal kell elhalasztanunk az amerikai turnénk hátralévő részét. Richie Faulkner súlyos szívproblémákkal küzd, amelyek miatt kórházba került, jelenleg is kezelik. Addig is mindannyian szeretettel kívánunk neki mielőbbi felépülést. Amint kapunk friss híreket az orvosaitól, közölni fogjuk, hogy mikorra tudjuk átütemezni a koncertdátumokat… a jegyek érvényesek lesznek.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.