BON JOVI – Egymilliárdos nézettség fölött az It’s My Life klipje

A Bon Jovi klipek közül elsőként a 2000 májusában kiadott életigenlő himnusz, az It’s My Life kisfilmje lépte át az egymilliárdos nézettséget a YouTube-on.

Az It’s My Life Jon Bon Jovi, Richie Sambora gitáros és a svéd sikergyáros, Max Martin közös szerzeménye, amely a 2000-es Crush album vezető kislemeze volt. A klipet Wayne Isham rendezte.

Az Egyesült Királyság slágerlistáján a harmadik helyig jutott a nóta annak idején, ott több mint 600 ezer példányban kelt el a kislemez, az Egyesült Államokban pedig 2 millió példányban.

Wayne Isham rendezte a 80-as években a You Give Love A Bad Name és a Livin’ On A Prayer klipjeit is, de dolgozott a Metallicával, a KISS-szel, a Mötley Crüe-val, a Whitesnake-kel, a Def Lepparddal is, többek között.Az It’s My Life videója 2009. június 16-án került fel a YouTube-ra, alig több mint 12 év alatt érte el az egymilliárdos nézettséget.

A Bon Jovi második legnézettebb videója a YouTube-on a Livin’ On A Prayer (813 millió megtekintés), míg a harmadik helyen az Always című rockballada áll 733 millió megtekintéssel.


2018 júliusában a Guns N’ Roses klipje, a November Rain lett az első olyan videó, amely a YouTube létrehozatala előtt készült, és elérte az egymilliárdos nézettséget.

A Queentől a Bohemian Rhapsody lett az első 70-es évekbeli videó, amely elérte az egymilliárdos nézettséget (2019 júliusában), míg a Guns N’ Roses-tól a Sweet Child o’ Mine’ volt az első 80-as évekbeli videó, amely elérte ezt a mérföldkövet (2019 októberében).KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.