MOTIONLESS IN WHITE – Ricky Olson gitáros rendezte az új klipet: Thoughts & Prayers

A gótos, indusztriális modern metalt játszó Motionless In White ötödik albuma, a Disguise még 2019 nyarán jelent meg, a legfrissebb klipjük pedig a lemez Thoughts & Prayers dalához készült el. A videót a banda gitárosa, Ricky Olson rendezte. 2020-ban a járvány miatt már nem tudott Európában turnézni a MIW, a turnéra végül 2022 elején kerül majd sor.

Ricky Olson:Nagyon izgatott vagyok, hiszen lehetőséget kaptam arra, hogy mindkét szenvedélyemet egy projektben egyesítsem. Chris és a srácok bíztak bennem, volt egy víziónk, és azt hiszem, sikerült valami olyat összehoznunk, amire mindannyian nagyon büszkék vagyunk. Remélem, minden rajongó élvezni fogja – ők álltak a projekt élén, nélkülük ez a videó nem is jöhetett volna létre. Ez a tiétek, srácok! Még egyszer, rendkívüli hála a zenekarnak és mindenkinek a Roadrunnernél, amiért lehetőséget adtak arra, hogy olyasmit csináljak, amit már évek óta szerettem volna. Remélhetőleg ez csak az első a sok közül!

www.facebook.com/motionlessinwhiteAz album felvételei Los Angelesben zajlottak, a producer pedig Wzrd Bld (Drew Fulk) volt, aki korábban olyan bandákkal dolgozott már, mint a Bullet for My Valentine, a Fear Factory, a Bad Wolves, a Pop Evil vagy az I Prevail.MOTIONLESS IN WHITE – Thoughts & Prayers (a 2019-es Disguise albumhoz)

MOTIONLESS IN WHITE – Another Life (a 2019-es Disguise albumhoz)
MOTIONLESS IN WHITE – Brand New Numb (a 2019-es Disguise albumhoz)
MOTIONLESS IN WHITE – Undead Ahead 2: The Tale Of The Midnight Ride (a 2019-es Disguise albumhoz)
MOTIONLESS IN WHITE – Disguise (a 2019-es Disguise albumhoz)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.