Skip to content

BLOODY HOLLY AND THE RICKETZ – Nemzetközi horrorpunk-válogatás és horror teleshop

Új dallal és klippel jelentkezett a Bloody Holly and the Ricketz, hazánk talán egyetlen horrorpunk zenekara. A Slice Slice Baby az angol We Are Horror Records által kiadott Horrorpunk’s Not Dead Vol.3, dupla CD-s válogatáson kapott helyet, olyan előadók mellett, mint a the B Movie Monsters, a Grave Robber vagy a The Order Of The Fly. A dal mellé pedig a banda leszállította a rájuk jellemző elvetemült horrorvideót.

A részletekbe a zenekar avatott be: „Igazán kellemes meglepetés volt, amikor Dantől, a We Are Horror Records kiadó vezetőjétől megkaptuk a kérdést, hogy van-e egy dalunk a harmadik válogatásra. Pont volt! De ha nem lett volna, azonnal írtunk volna egyet! A klipet már régebb óta tervezgettük. Az énekesünk nagy Horst Fuchs rajongó (az öreg Horst a 90-es évek teleshop influenszere), illetve van némi közünk a horrorhoz is, így Lakatos Márk rendezésével megalkottuk a magunk véresen komolytalan verzióját.”

.
A Slice Slice Baby felvétele a Spiritside Studióban készült Czakó Dániel “Gravel” keze alatt, aki a készülő nagylemez zenei rendezője is. A Horrorpunk’s Not Dead Vol.3 dupla CD megvásárolható a zenekartól üzenetben, vagy május 17-én, az egyetlen tavaszi koncertjükön az Instantban, ahol a legendás Kretens és BTK ‘80 előtt játszanak – https://fb.me/e/6IHf35b98

A banda 2021-es bemutatkozó EP-je (Slashes to Slashes, Guts to Guts) után az idén megjelenő lemez beharangozójaként már három klip jelent meg: a White Magic Kills, az Absinthe with Jack, és a CPg-s Varga Zolival közös Féregjárat.

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw