BILLOG – Új klip érkezett Zahorán Csabiéktól: Lone Wolf

A Bitterweet Symphony címmel áprilisban váratlanul egy új album érkezett a hardcore/metal vonalas Billog zenekartól – 11 év után. Az Ektomorfban 2018 óta basszusgitározó Zahorán Csaba eredeti zenekara most egy “csináld-magad” klippel jelentkezett a Lone Wolf dalhoz.

A tavasszal megjelent új lemezünk premierjével együtt kihoztuk a The Struggle We Live videóját is, ami egy végigjátszós/szöveges hibrid volt, a Lone Wolf című dalhoz pedig megint csak egy DIY, nulla forintos klipet készítettünk mindössze egy telefonnal, amit a zenekar egykori dobosa/gitárosa Laczkó Tamás kezelt, az utómunkát pedig Puzder Attila, a Petricor zenekar basszusgitárosa végezte, ezúton is nagy köszönet és pacsi neki a segítségért.

Nem olyan régen ugye egy 3 dalos remix gyűjteménnyel is jelentkeztünk, elképzelhető, hogy a közeljövőben születik majd még valamilyen képi megtámogatás hozzá, de az is lehet, hogy valamelyik eredeti dalhoz is készül még egy kis klip a lemezről. A további terveket illetően felmerült 1-2 koncert ötlete is 2022-ben, de ezek megvalósulása elég sok mindenen múlik még jelenleg.


www.facebook.com/billogmetal
BILLOG – Lone Wolf (a 201-es A Bittersweet Symphony albumhoz)
Négy évvel ezelőtt már volt egy rendkívül sikeres együttműködésünk Farkas Peti (Pí) barátunkkal, aki jelenleg az Eagle has Landed sorait erősíti, korábban pedig a Subliminal Merger soraiban agárkodott, illetve dOTS néven különböző elektronikai szerzeményeket / remixeket is komponál. A Waste of Time dalunk remixére a mai napig úgy tekintünk, hogy az egyik, ha nem a legjobb átdolgozás, amit valaha hallottunk, amitől még sokadik hallgatáskor is garantált a libabőr…

…Amikor elkezdtünk az új lemezen dolgozni, felmerült, hogy Pí mindegyik dalba belecsempész majd kisebb-nagyobb effekteket, hanghatásokat, szintiszőnyegeket, ezt végül annyira nem erőltettük és inkább teljes szabad kezet adtunk neki, hogy kedve szerint gondolja újra valamelyik dalt az A Bittersweet Symphony lemezről.

Nem kis meglepetésünkre rögtön hármat is kiválasztott – Sylvia Likens, The Void és Lone Wolf – és ezúttal is hozta a már megszokott, rendkívül magas minőséget, szinte teljesen új dalokat alkotva a már meglévő szerzeményekből. Ezt a dalcsokrot egy mini EP képében hozzuk most nyilvánosságra dOTS remix session címmel – már az összes nagyobb online zenei streaming szolgáltatónál megtalálható.https://www.youtube.com/watch?v=1O3uaBgb3xjAbgPkWciHXS
BILLOG – A Bittersweet Symphony (a 2021-es album)

https://www.youtube.com/watch?v=33RPXbP0SlZT2F5i2Bri8L

BILLOG – The Struggle We Live (a 201-es A Bittersweet Symphony albumhoz)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.