BEERZEBUB – Egy újabb Orbánozós, beolvasós klip és dal: Korrupt

A tavaly decemberi Kormány dal után egy újabb klippel kísért dallal jelentkezett a mosonmagyaróvári Beerzebub. A Kormányban Vörös András, az Ørdøg frontembere volt a vendégük, a Korrupt címet viselő új nótában pedig Jakab Zoltán (Ghostchant, ex-Bridge to Solace, ex-Newborn) és Kovács Krisztián a Fish!-ből hallható.

A Korrupt egyenes folytatása legutóbbi dalunknak, a Kormánynak. Szövegileg folytatjuk a rendszerkritikát, zeneileg pedig próbáltunk még pár dolgot belefűzni a BZB-hangzásba, amiért ezúttal is Pencs Tamás barátunk felelt. Hatalmas respect Jakab Zolinak és Senior Halnak a kiváló featért! A videót most is Piedl Andrissal forgattuk, a koncepció pedig ugyanaz volt: látványban is megjeleníteni az egész hazai politikai rendszer bigottságát minden oldalról!

Ez a dal is felkerül az eredetileg őszre tervezett, majd végül tavaszra halasztott EP-re, ami egy konceptlemez lesz, hiszen minden dal a magyar aktuálpolitika romlottságának állít görbe tükröt. Ha pedig már szóba került az EP: annyit már biztosan tudunk, hogy a Metal.hu gondozásában fog kijönni, és így, hogy csúszik a megjelenés, még jobban ki tudjuk maxolni a pakkot. Szeretnénk, hogy tavasszal mindenki egy olyan albumot vehessen a kezébe, ami zenei kordokumentum lehet, hiszen a jelen rendszer szélsőségeinek örvényében készült sok feszültséggel, haraggal, elkeseredettséggel.


www.facebook.com/beerzebubmowarBEERZEBUB – Korrupt (2021)BEERZEBUB feat. Vörös András – Kormány (2020)


BEERZEBUB feat. Soma – Bélyeg (2019)
BEERZEBUB – Vice Versa (szöveges videó, 2019)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.