Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

PAIR O’ DICE – Januárban jön a második albumuk, klipes új dal: Végszó

Végszó címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a soproni Pair o’ Dice zenekar. A Tükör című második nagylemezük végül januárban érkezik majd, annak előzetese ez az új nóta is. Az első Pair o’ Dice lemez 2018 tavaszán jelent meg Illúzió címmel.

Januárban érkezik majd a második nagylemezünk, és már alig várjuk, hogy élőben is odapirítsuk! Igaz, hogy azt mondtuk, idén több koncertet nem vállalunk, de mivel nagyon hiányzik a színpad és nagyon hiányoztok ti is, ezért reméljük december 3-án már kívülről fogjátok tudni a dalt, mert az évben utoljára elcsíphettek bennünket Budapesten a Barba Negrában!

A videóklip képanyagát saját magunk rögzítettük, majd átadtuk Gerő András Péternek, aki ismét pazar munkát végzett. A profi hangzás pedig, mint eddig, Brucker Bencének köszönhető. Az eddig általunk képviselt stílust magunk mögött hagyva egy húzósabb lemezzel érkezünk januárban, 2022 év elején pedig turnéra indulunk a Your Last Steps és a Lovecrose társaságában, hogy elvigyük az ország minden részére a Tükör nagylemezt.


www.facebook.com/pairodiceofficial


PAIR O’ DICE – Végszó (2021)


“Már az előző klipmegjelenésünk (Éjjeli járat) alkalmával is sejteni lehetett, hogy a zenekarban stílusbeli változások történtek. Úgy érezzük, hogy e tekintetben mostanra éri el végleges formáját a zenekar, hiszen mindannyiunk ízlése ezen irányba formálódott az évek alatt és így változott a zenekar játéka is. Lassan aktuális lesz a kérdés: ‘Ti ilyen hörgős metalt játszotok?’

Az egész lemezzel, amelynek ez a dal is előfutára, szeretnénk a mai emberek életét leginkább befolyásoló témákkal foglalkozni, a véleményünket kifejteni. Friss dalunk, az Alternatív útvonal már a címével elárulja, hogy mi is a célunk vele. Egy alternatív útvonal lehetőségét felvázolni, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint az, hogy igazán megéljük anélkül, hogy olyan dolgoknak szentelnénk, amit legbelül nem érzünk magunkénak, hiszen mikor erre az útra tereltek bennünket, még választásunk sem volt.


PAIR O’ DICE – Alternatív útvonal (2021)


PAIR O’ DICE – Éjjeli járat (2021)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV