PAIR O’ DICE – Januárban jön a második albumuk, klipes új dal: Végszó

Végszó címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a soproni Pair o’ Dice zenekar. A Tükör című második nagylemezük végül januárban érkezik majd, annak előzetese ez az új nóta is. Az első Pair o’ Dice lemez 2018 tavaszán jelent meg Illúzió címmel.

Januárban érkezik majd a második nagylemezünk, és már alig várjuk, hogy élőben is odapirítsuk! Igaz, hogy azt mondtuk, idén több koncertet nem vállalunk, de mivel nagyon hiányzik a színpad és nagyon hiányoztok ti is, ezért reméljük december 3-án már kívülről fogjátok tudni a dalt, mert az évben utoljára elcsíphettek bennünket Budapesten a Barba Negrában!

A videóklip képanyagát saját magunk rögzítettük, majd átadtuk Gerő András Péternek, aki ismét pazar munkát végzett. A profi hangzás pedig, mint eddig, Brucker Bencének köszönhető. Az eddig általunk képviselt stílust magunk mögött hagyva egy húzósabb lemezzel érkezünk januárban, 2022 év elején pedig turnéra indulunk a Your Last Steps és a Lovecrose társaságában, hogy elvigyük az ország minden részére a Tükör nagylemezt.


www.facebook.com/pairodiceofficial


PAIR O’ DICE – Végszó (2021)


“Már az előző klipmegjelenésünk (Éjjeli járat) alkalmával is sejteni lehetett, hogy a zenekarban stílusbeli változások történtek. Úgy érezzük, hogy e tekintetben mostanra éri el végleges formáját a zenekar, hiszen mindannyiunk ízlése ezen irányba formálódott az évek alatt és így változott a zenekar játéka is. Lassan aktuális lesz a kérdés: ‘Ti ilyen hörgős metalt játszotok?’

Az egész lemezzel, amelynek ez a dal is előfutára, szeretnénk a mai emberek életét leginkább befolyásoló témákkal foglalkozni, a véleményünket kifejteni. Friss dalunk, az Alternatív útvonal már a címével elárulja, hogy mi is a célunk vele. Egy alternatív útvonal lehetőségét felvázolni, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint az, hogy igazán megéljük anélkül, hogy olyan dolgoknak szentelnénk, amit legbelül nem érzünk magunkénak, hiszen mikor erre az útra tereltek bennünket, még választásunk sem volt.


PAIR O’ DICE – Alternatív útvonal (2021)


PAIR O’ DICE – Éjjeli járat (2021)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.