Skip to content

BAD WOLVES – Tommy Vext énekes már nincs a zenekarban

Tommy Vext énekes és a Bad Wolves zenekar útjai elváltak egymástól. Ezt a hírt elsőként Tommy Vext (ex-Divine Heresy, ex-Snot, Westfield Massacre) jelentette be az Instagramon, majd a Los Angeles-i metal csapat is kiadott erről egy közleményt. Vext szerint nézeteltérések alakultak ki közte és a zenésztársai között, de a Better Noise Music kiadóval (korábban Eleven Seven) sem találta már a hangot. Az énekes úgy vélekedett, hogy a konzervatív nézetei miatt történt mindez.

A helyzet azonban ennél problémásabb lehet, mert az valóban igaz, hogy Vext nyilvánosan is többször beszélt arról, hogy Donald Trump támogatója, a nyár folyamán pedig arról is hosszasan értekezett, hogy fekete emberként sosem találkozott tényleges rasszizmussal az USA-ban, megkérdőjezte a Black Lives Matter mozgalom létjogosultságát, valamint úgy vélekedett, hogy mesterségesen, a társadalom megosztása céljából hozta elő az amerikai elit a 2020-ban fellángolt faji kérdést. Véleményétől a csapat gitárosa, Doc Coyle (ex-God Forbid) is elhatárolódott, majd Vext kifejtette, hogy mondandóját sokan félreértették.

www.facebook.com/badwolvesofficial


Abban azonban, hogy Vexttől elhidegült a csapat, szerepe lehetett annak a nemrég nyilvánosságra került peranyagnak is, amely szerint Vext bántalmazta a volt barátnőjét, a fitness modell Whitney Johns-t. Vext ugyan tagadta a vádakat, de a bíróság két évre szóló távoltartási végzést rendelt el, otthoni erőszak miatt.


A zenekar közleménye:


Valóban igaz, hogy a Bad Wolves és Tommy Vext útjai elváltak egymástól. Mi négyen továbbra is együtt folytatjuk a zenélést, és egy új albumot is tervezünk erre az évre. Tommynak nagy szerepe volt a Bad Wolves-ban és hálásak vagyunk minden hozzájárulásáért.

Másról jelenleg nem tudunk beszámolni, de szeretet és hála a rajongóknak, akik kezdettől fogva támogatták a Bad Wolves zenekart. Nélkületek nem lennénk itt.2018 elején nagy sikert aratott a Bad Wolves a Zombie című Cranberries nóta feldolgozásával, amelyben eredetileg a 2018 januárjában elhunyt Dolores O’Riordan énekesnő is szerepelt volna. A csapat második albuma 2019 őszén jött ki N.A.T.I.O.N. címmel, tavaly februárban pedig Budapesten is játszottak a Five Finger Death Punch és a Megadeth vendégeként.BAD WOLVES – Zombie (The Cranberries, 2018)


BAD WOLVES – Killing Me Slowly (a 2019-es N.A.T.I.O.N. albumhoz)


KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw