Skip to content

BAD WOLVES – Tommy Vext énekes már nincs a zenekarban

Tommy Vext énekes és a Bad Wolves zenekar útjai elváltak egymástól. Ezt a hírt elsőként Tommy Vext (ex-Divine Heresy, ex-Snot, Westfield Massacre) jelentette be az Instagramon, majd a Los Angeles-i metal csapat is kiadott erről egy közleményt. Vext szerint nézeteltérések alakultak ki közte és a zenésztársai között, de a Better Noise Music kiadóval (korábban Eleven Seven) sem találta már a hangot. Az énekes úgy vélekedett, hogy a konzervatív nézetei miatt történt mindez.

A helyzet azonban ennél problémásabb lehet, mert az valóban igaz, hogy Vext nyilvánosan is többször beszélt arról, hogy Donald Trump támogatója, a nyár folyamán pedig arról is hosszasan értekezett, hogy fekete emberként sosem találkozott tényleges rasszizmussal az USA-ban, megkérdőjezte a Black Lives Matter mozgalom létjogosultságát, valamint úgy vélekedett, hogy mesterségesen, a társadalom megosztása céljából hozta elő az amerikai elit a 2020-ban fellángolt faji kérdést. Véleményétől a csapat gitárosa, Doc Coyle (ex-God Forbid) is elhatárolódott, majd Vext kifejtette, hogy mondandóját sokan félreértették.

www.facebook.com/badwolvesofficial


Abban azonban, hogy Vexttől elhidegült a csapat, szerepe lehetett annak a nemrég nyilvánosságra került peranyagnak is, amely szerint Vext bántalmazta a volt barátnőjét, a fitness modell Whitney Johns-t. Vext ugyan tagadta a vádakat, de a bíróság két évre szóló távoltartási végzést rendelt el, otthoni erőszak miatt.


A zenekar közleménye:


Valóban igaz, hogy a Bad Wolves és Tommy Vext útjai elváltak egymástól. Mi négyen továbbra is együtt folytatjuk a zenélést, és egy új albumot is tervezünk erre az évre. Tommynak nagy szerepe volt a Bad Wolves-ban és hálásak vagyunk minden hozzájárulásáért.

Másról jelenleg nem tudunk beszámolni, de szeretet és hála a rajongóknak, akik kezdettől fogva támogatták a Bad Wolves zenekart. Nélkületek nem lennénk itt.2018 elején nagy sikert aratott a Bad Wolves a Zombie című Cranberries nóta feldolgozásával, amelyben eredetileg a 2018 januárjában elhunyt Dolores O’Riordan énekesnő is szerepelt volna. A csapat második albuma 2019 őszén jött ki N.A.T.I.O.N. címmel, tavaly februárban pedig Budapesten is játszottak a Five Finger Death Punch és a Megadeth vendégeként.BAD WOLVES – Zombie (The Cranberries, 2018)


BAD WOLVES – Killing Me Slowly (a 2019-es N.A.T.I.O.N. albumhoz)


KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw