SUSPECT208 – Drogproblémák miatt megváltak az énekesüktől, a néhai Scott Weiland fiától

Az utóbbi hónapokban két dalt is bemutattunk attól a Suspect208 nevű, új Los Angeles-i rockbandától, amelyben Slash (Guns N’ Roses) fia, London Hudson a dobos, basszusgitáron a Metallica basszer, Robert Trujillo fia játszik, Ty Trujillo, és egészen mostanáig a néhai Stone Temple Pilots frontember, Scott Weiland fia, Noah Weiland volt az énekesük. A csapat gitárosa Niko Tsangaris.

Ahogy sokan már tudjátok, elengedtük az énekesünket, Noah-t. Nagyon közel álltunk egymáshoz, és mindenképpen el akartuk kerülni ezt a lépést, de szükséges volt az ő biztonsága, valamint a csapat tartós létezése érdekében. Ez egy zenekari döntés volt, másképp már nem tudtuk volna folytatni a bandát.

Mielőtt a döntést meghoztuk volna, már két hónap telt el úgy, hogy Noah nem írt szövegeket és nem tette oda rendesen magát. A drogozás sötét ösvényén egyre mélyebbre jutott, és ez már a barátságunkat, valamint a banda munkáját is akadályozta…


Suspect208 – Facebook


…Számos alkalommal viták kerekedtek köztünk, amikor apróságokat szóvá tettünk neki. A legjobbakat kívánjuk neki, és nagyon együtt érzünk vele, törődünk vele. Azonban megtettünk mindent, amit megtehettünk, hogy segítsünk rajta. Köszönet mindazoknak, akik kitartanak mellettünk ezen az úton, rendkívül hálásak vagyunk!


A Suspect208 most egy új énekest keres, egy olyan 18 és 24 év közötti Los Angeles-i személyt, aki képes elénekelni a Black Dog nótát a Led Zeppelintől.


A banda első hivatalosan kiadott dala a Long Awaited volt, de már a klippel kísért második nótájukkal, az All Blackkel is lehet ismerkedni. A videó rendezője Sage Flores (Sunburst Films) volt, a forgatás a Sunset Stripen zajlott a The Viper Room klubban.


SUSPECT208 – All Black (2020)

https://www.youtube.com/watch?v=Pcj6dYO41EQ
SUSPECT208 – Long Awaited (2020)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.