BAD WOLVES – Klippel az első dal az új énekessel: Lifeline

A Bad Wolves még az év elején jelentette be, hogy megvált Tommy Vext énekestől, a nyár elején pedig azt, hogy az új frontemberük Daniel “DL” Laskiewicz lett. A harmadik album Dear Monsters címmel jön majd ki október 29-én, az új korszak első előzeteseként pedig már itt is van a klippel kísért Lifeline dal.

Daniel ‘DL’ Lasckiewicz egy óriási dalszerző és énekes; bátran állíthatjuk, hogy a Dear Monsters az eddigi legjobb Bad Wolves album lesz. DL az egyik legtehetségesebb és legszorgalmasabb ember, akit valaha is volt szerencsénk megismerni. Csapatjátékos, kreatív erő, és összességében egy nagyszerű ember, aki tökéletesen illeszkedik a családunkba. Hihetetlen érzés ilyen pozitív energiával körülvéve lenni, és a zene, amit készítettünk, minden bizonnyal ezt az újdonsült optimizmust és együttműködési szellemet tükrözi… A dalok magukért beszélnek, és ha Bad Wolves rajongó vagy, tudjuk, hogy nem fogsz csalódni.

www.facebook.com/badwolvesofficial
Daniel “DL” Lasckiewiczet leginkább a metalcore vonalas The Acacia Strain alapítótagjaként és szólógitárosaként lehet ismerni, a bandának 2001 és 2013 között volt tagja. A tehetséges dalszerző és producer az All That Remains, a Legion és a For The Fallen Dreams projektjeken is dolgozott, valamint a Bad Wolves-szal is együttműködött a 2019-es N.A.T.T.I.O.O.N. című albumon.BAD WOLVES – Lifeline (a 2021-es Dear Monsters albumhoz)

BADWOLVES – Dear Monsters
(10/29 – Better Noise)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.