WE CAME AS ROMANS – Új dal és klip a Beartooth énekesével: Black Hole

Darkbloom címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a nyáron a post-hardcore, melodikus metalcore vonalas amerikai We Came As Romans, most pedig itt egy még frissebb lemezelőzetes daluk, a szintén klipes Black Hole, amelyben vendégük is van, Caleb Shomo, a Beartooth frontembere.

A Black Hole volt a legutolsó dal, amit az új lemezre megírtunk. Volt egy elképzelésünk arról, hogy milyen hangzást szeretnénk, és írtunk is egy témát a Los Angeles-i tartózkodásunk alatt, de nem voltunk maximálisan elégedettek azzal, amit létrehoztunk. Már csak egy hét volt hátra a stúdióban, és akkor megszületett ez a szám. A szövege a szorongásról szól, és amikor elkészült, átküldtük egy régi barátunknak, Calebnek. Vele már jóval több mint 10 éve sokat játszunk együtt, és nagyon örülünk, hogy végre lehetőségünk nyílt a közös munkára is. Caleb egy csodálatos énekes, és a Black Hole az ő közreműködése nélkül nem sikerült volna ilyen fanatasztikusan!


www.facebook.com/wecameasromans

A WCAR már jó ideje felvette a hatodik albumát, a 2017-es Cold Like War utódját, amely az első lemezük lesz a 2018 augusztusában véletlen drogtúladagolás következtében elhunyt Kyle Pavone énekes nélkül. Kyle helyére nem érkezett új ember, az énekért azóta csak David Stephens felel.

A zenekar már 2019 őszén megosztott két új számot (From the First Note és Carry the Weight), tavaly tavasszal pedig kihozták a Carry the Weight egy új verzióját, amelyben a vendég Ryan Kirby a Fit For A Kingből.
WE CAME AS ROMANS feat. Caleb Shomo – Black Hole (2021)
WE CAME AS ROMANS – Darkbloom (2021)WE CAME AS ROMANS – Carry The Weight (2020, feat. Ryan Kirby – Fit For A King)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.