BAD WOLVES – Megtalálták Tommy Vext énekes utódját

A Bad Wolves még az év elején jelentette be, hogy megvált Tommy Vext énekestől, most pedig a harmadik album kiadására gyúró csapat közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy az új frontemberük Daniel “DL” Laskiewicz lett.

Izgatottan jelentjük be, hogy a Bad Wolvesnak új énekese van: Daniel ‘DL’ Lasckiewicz. DL óriási dalszerző és énekes, bátran állíthatjuk, hogy a Dear Monsters című album, amelyen dolgozunk, az eddigi legjobb Bad Wolves album lesz. DL az egyik legtehetségesebb és legszorgalmasabb ember, akit valaha is volt szerencsénk megismerni. Csapatjátékos, kreatív erő, és összességében egy nagyszerű ember, aki tökéletesen illeszkedik a családunkba. Hihetetlen érzés ilyen pozitív energiával körülvéve lenni, és a zene, amit készítettünk, minden bizonnyal ezt az újdonsült optimizmust és együttműködési szellemet tükrözi… A dalok magukért beszélnek, és ha Bad Wolves rajongó vagy, tudjuk, hogy nem fogsz csalódni.


www.facebook.com/badwolvesofficial
Daniel “DL” Lasckiewiczet leginkább a metalcore vonalas The Acacia Strain alapítótagjaként és szólógitárosaként lehet ismerni, a bandának 2001 és 2013 között volt tagja. A tehetséges dalszerző és producer az All That Remains, a Legion és a For The Fallen Dreams projektjeken is dolgozott, valamint a Bad Wolves-szal is együttműködött a 2019-es N.A.T.T.I.O.O.N. című albumon.

Az új Bad Wolves lemez még idén megjelenik a csapat tervei szerint.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.