Skip to content

Az Ingested nálunk is bemutatja új lemezét

A brit death metal banda áprilisban érkező, The Tide Of Death And Fractured Dreams című albumával hozzánk is ellátogat május 4-én az Analog Music Hallba, hogy egy felejthetetlen metal bulival örvendeztessék meg a rajongókat. Az Ingested társaságában érkezik a Fallujah, a Vulvodynia és a Mélancolia is.

Az Ingested épphogy befejezte előző, Ashes Lie Still című lemeze munkálatait, máris készen álltak következő lemezük elkészítésére. A zenekar sosem volt híján kreatív energiáknak: a zenekar The Tide Of Death And Fractured Dreams című lemeze nem csak annyira innovatív és brutális, mint a legutóbbi albumuk, hanem egy olyan zenekart mutat be, amelyik hajlandó kiterjeszteni a kreativitását anélkül, hogy feláldozná azt a kegyetlen hangzást, amely az egyik legütősebb zenekarrá tette őket, egy lenyűgözően pusztító, technikás death metal bandává. Az albumot Nico Beninato hangmérnök irányításával vették fel, vendégvokálokkal szerepel rajta Mark Hunter a Chimaira tagja, valamint Josh Middleton, a Sylosis énekese is. Az új album nem a brutalitásában különbözik az elődjétől, vagy dallamosságában, hanem a dalszerzésben és abban, ahogy a dallamok egymásba folynak: gonosz, de nem morózus.

Az Ashes… a COVID-korszakban készült, és annak az albumnak a hangulata határozottan tükrözi azt az időszakot” – jegyzi meg a zenekar, „A The Tide Of Death And Fractured Dreams-szel, mi egy kicsit fel akartuk dobni az energiát. Bármennyire is szeretjük, amit az Ashes… című albummal csináltunk, de annak a depresszív hangzása nem olyasmi, amiben el akartunk mélyülni. Az új albumon is vannak sötét pillanatok, de a legtöbbször inkább egy vidámabb megközelítést választottunk ezúttal a dalokhoz.” Noha a lemez csak április 5-én érkezik, a rajongók már kaphattak belőle egy kis kóstolót a Paragon of Purity című szám és a hozzá tartozó videóklip képében.

Az Ingested természetesen – ahogy már megszokhattuk – ezúttal is kiváló társaságban turnézik. Velük tart az Empyrean című albummal koncertező Fallujah, Dél-Afrika death metal csillaga, a hiperagresszív és technikás Vulvodynia és az ausztrál Mélancolia, akik tavaly jelentették meg debütáló dallamos deathcore, industrial goth és nü-metal dalokból álló lemezüket.

https://www.facebook.com/events/316026514225631

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw