Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

AMON AMARTH – Vikingek az apokalipszis után, videóklippel az új dal: Get In The Ring

Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.

Az augusztus 5-én megjelenő új Amon Amarth album címe The Great Heathen Army lesz. Több interjúban is szerepelt, hogy a februári nótát nem teszik fel a lemezre, és valóban, a végleges dallistában nem is szerepel.

Az új klip egyik főszereplője egy amerikai pankrátor, Erick Redbeard, azaz Erick Rowan, akiről köztudott, hogy hatalmas metal rajongó. Gyakran lép a ringbe zenekaros pólókban, pl. Kreator, Tyr, Amon Amarth, Children Of Bodom, Alestorm, Killswitch Engage, Cannibal Corpse.

Ősszel a Machine Headdel indul közös Európa-turnéra az Amon Amarth, a Vikings And Lionhearts turné nyitóbandája az öt ex-In Flames zenészt tömörítő új banda, a The Halo Effect lesz. A turné október 18-án éri majd el a Barba Negrát.


www.facebook.com/amonamarth

AMON AMARTH – Get In The Ring
(a 2022-es The Great Heathen Army album előzeteseként)
A Put Your Back Into The Oar dalt 2021 januárjában rögzítették az örebrói Fascination Street stúdióban Jens Bogrennel (DragonForce, Sepultura stb.), és a nemrég indított saját kiadójuk, a Victorious Music gondozza. A klipet tavaly októberben forgatták Angliában Ryan MackFall rendezővel.

Az elmúlt két évben csendben voltunk, de odahaza, Svédországban azért keményen dolgoztunk a színfalak mögött. Sok szó esett arról, hogy a rajongók azért jönnek a koncertjeinkre, hogy jól érezzék magukat, és többek között ezért is csinálják az epikus viking evezést a nézőtéren. Nos, úgy gondoltuk, hogy jó ötlet lenne írni erről egy dalt!

Ez a nóta tehát nektek szól, a rajongóknak, bárhol is vagytok… És Odin vezessen titeket, miközben a feltérképezetlen tengereken eveztek, ahogy a sorsotok diktálja. Élvezzétek a dalt és a videót, mi meg tovább dolgozunk az új albumon. Alig várjuk, hogy hamarosan láthassunk titeket, pogányok!AMON AMARTH – Put Your Back Into The Oar (2022)

AMON AMARTH – The Great Heathen Army
(08/05 – Metal Blade)

01. Get In The Ring
02. The Great Heathen Army
03. Heidrun
04. Oden Owns You All
05. Find a Way or Make One
06. Dawn of Norsemen
07. Saxons and Vikings (feat. Saxon)
08. Skagul Rides with Me
09. The Serpent’s Trail

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.