WHITECHAPEL – Alex Rüdinger dobos távozott a zenekarból

Csupán néhány hete annak, hogy Kin címmel megjelent a Whitecapel új albuma, Alex Rüdinger dobos pedig most tette közzé, hogy távozik a zenekarból. Valójában már jó ideje kilépett, és tervei szerint a Light The Torch bulijain dobol legközelebb, amikor elindul a Killswitch Engage, August Burns Red, Light The Torch turné.

Alex:A Whitechapel hamarosan az első koncertjét adja majd a Covid kezdete óta. Mivel én már nem leszek velük, valószínűleg itt az ideje, hogy bejelentsem: már korábban kiléptem a Whitechapelből. Megállapodtunk, hogy az album megjelenéséig ezt magamban tartom. Noha már nem vagyok velük, mérhetetlenül büszke vagyok a Kin albumra, és nem akartam, hogy bármi is elterelje a figyelmet magáról a zenéről, a lemezről.

Nyilván megvoltak az okai ennek a döntésnek, de mindig is úgy éreztem, hogy hihetetlenül amatőr dolog egy művész részéről, ha minden problémáját nyilvánosságra hozza. Csak annyit mondok: számos dolog nem stimmelt számomra, sem szakmailag, sem személyesen, ezért úgy döntöttem a továbblépés mellett. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: posztjuk ellenére soha nem voltam teljes munkaidős tag a zenekarban. Sajnálom, hogy csalódást okozok bárkinek is, de ez a bejelentésük idő előtt történt. Beszéltünk róla, de a lényeges részletekkel nem foglalkoztak. Sosem kértek fel arra, hogy bármit is aláírjak, és nem volt tudomásom a belső működésükről sem. Bérdobos voltam, fizetést kaptam, beleértve a Kin megírását és felvételét is.

Mindenesetre egyetlen rajongó se aggódjon. Ők már jóval azelőtt is zenekar voltak, hogy én képbe kerültem náluk, és nincs kétségem afelől, hogy találnak majd egy megfelelő utódot, és folytatják a munkát. Még mindig hihetetlenül hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam tőlük, hogy velük játszhattam és írhattam – minden jót kívánok nekik.

Abban még nem vagyok teljesen biztos, hogy mi lesz a következő lépésem. A közeljövőben a Light The Torch-csal fogok játszani a közelgő amerikai turnén a Killswitch Engage és az August Burns Red előtt. Az elmúlt években rendszeresen dolgoztam velük, és már nagyon várom, hogy élőben is együtt zúzzunk. Ezen túl… azt hiszem, majd meglátjuk!

És ha még mindig olvasol: a dolgok nem mindig úgy alakultak, ahogy elképzeltem, de még mindig nagyon hálás vagyok az összes tapasztalatért – jóért és rosszért egyaránt. Nélkületek nem lett volna lehetőségem mindezt megtapasztalni, úgyhogy tényleg – köszönöm. Egyelőre ennyi volt.

Remélem jól vagytok <3 ! -Rudi


WHITECHAPEL – A Bloodsoaked Symphony (a 2021-es Kin albumhoz)
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.