Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

WHITECHAPEL – Alex Rüdinger dobos távozott a zenekarból

Csupán néhány hete annak, hogy Kin címmel megjelent a Whitechapel új albuma, Alex Rüdinger dobos pedig most tette közzé, hogy távozik a zenekarból. Valójában már jó ideje kilépett, és tervei szerint a Light The Torch bulijain dobol legközelebb, amikor elindul a Killswitch Engage, August Burns Red, Light The Torch turné.

Alex:A Whitechapel hamarosan az első koncertjét adja majd a Covid kezdete óta. Mivel én már nem leszek velük, valószínűleg itt az ideje, hogy bejelentsem: már korábban kiléptem a Whitechapelből. Megállapodtunk, hogy az album megjelenéséig ezt magamban tartom. Noha már nem vagyok velük, mérhetetlenül büszke vagyok a Kin albumra, és nem akartam, hogy bármi is elterelje a figyelmet magáról a zenéről, a lemezről.

Nyilván megvoltak az okai ennek a döntésnek, de mindig is úgy éreztem, hogy hihetetlenül amatőr dolog egy művész részéről, ha minden problémáját nyilvánosságra hozza. Csak annyit mondok: számos dolog nem stimmelt számomra, sem szakmailag, sem személyesen, ezért úgy döntöttem a továbblépés mellett. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: posztjuk ellenére soha nem voltam teljes munkaidős tag a zenekarban. Sajnálom, hogy csalódást okozok bárkinek is, de ez a bejelentésük idő előtt történt. Beszéltünk róla, de a lényeges részletekkel nem foglalkoztak. Sosem kértek fel arra, hogy bármit is aláírjak, és nem volt tudomásom a belső működésükről sem. Bérdobos voltam, fizetést kaptam, beleértve a Kin megírását és felvételét is.

Mindenesetre egyetlen rajongó se aggódjon. Ők már jóval azelőtt is zenekar voltak, hogy én képbe kerültem náluk, és nincs kétségem afelől, hogy találnak majd egy megfelelő utódot, és folytatják a munkát. Még mindig hihetetlenül hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam tőlük, hogy velük játszhattam és írhattam – minden jót kívánok nekik.

Abban még nem vagyok teljesen biztos, hogy mi lesz a következő lépésem. A közeljövőben a Light The Torch-csal fogok játszani a közelgő amerikai turnén a Killswitch Engage és az August Burns Red előtt. Az elmúlt években rendszeresen dolgoztam velük, és már nagyon várom, hogy élőben is együtt zúzzunk. Ezen túl… azt hiszem, majd meglátjuk!

És ha még mindig olvasol: a dolgok nem mindig úgy alakultak, ahogy elképzeltem, de még mindig nagyon hálás vagyok az összes tapasztalatért – jóért és rosszért egyaránt. Nélkületek nem lett volna lehetőségem mindezt megtapasztalni, úgyhogy tényleg – köszönöm. Egyelőre ennyi volt.

Remélem jól vagytok <3 ! -Rudi


WHITECHAPEL – A Bloodsoaked Symphony (a 2021-es Kin albumhoz)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV