Skip to content

TRANSWORLD IDENTITY – Együtt az iparág legnagyobbjaival

A 2017-ben alakult finn-angol rockzenekar, a Transworld Identity hosszú várakozást követően március 17-én adja ki bemutatkozó albumát, amely a Seven Worlds címet viseli. A Frontiers Music által gondozott hanghordozóról a következőket árulták el az együttes tagjai:

„Rendkívül izgatottak vagyunk a Frontiers kiadóval való együttműködésünk miatt. Ez a legelső albumunk, és az, hogy egy ekkora lehetőséghez jutottunk, hogy az iparág legnagyobbjaival, gyerekkori hőseinkkel kerültünk egy társaságba, hatalmas megtiszteltetés a számunkra!”

A Transworld Identityben az eddig különböző hard rock tribute-bandákban szereplő Mila Bosa tölti be a frontasszony szerepét. Lacu Lahtinen dobos a Hanoi Rocksban és Michael Monroe szólózenekarában is eltöltött már némi időt, emellett Finnország egyik legnépszerűbb zenekarának, a nemrégiben feloszlott Popedának is a tagja volt. Mika „Lamppari” Lamminsivu gitáros a Baby Green, majd később a prog-rockos Technical Justice zenekarokban játszott, ráadásul utóbbinak az alapítói között jegyzik. De Michael Monroe és Dave Lindholm oldalán is szerepelt. Juha „Junnu” Kinnunen billentyűs biográfiája számos nagy névvel való fellépést tartalmaz, többek között a finn rocklegenda Muska Babitzinnel is rengeteget dolgozott együtt. Ugyanakkor Marco Hietala és Ryan Roxie mellett is játszott. A basszusgitáros Kasperi Kinnunen a fiatal kora ellenére is egy nagyon képzett multizenész. Amellett, hogy a billentyűs Junnu fia, a másik zenekarában, a Metallilekában, illetve több musicalben való szerepléséről is ismert.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw