Skip to content

TRANSWORLD IDENTITY – Együtt az iparág legnagyobbjaival

A 2017-ben alakult finn-angol rockzenekar, a Transworld Identity hosszú várakozást követően március 17-én adja ki bemutatkozó albumát, amely a Seven Worlds címet viseli. A Frontiers Music által gondozott hanghordozóról a következőket árulták el az együttes tagjai:

„Rendkívül izgatottak vagyunk a Frontiers kiadóval való együttműködésünk miatt. Ez a legelső albumunk, és az, hogy egy ekkora lehetőséghez jutottunk, hogy az iparág legnagyobbjaival, gyerekkori hőseinkkel kerültünk egy társaságba, hatalmas megtiszteltetés a számunkra!”

A Transworld Identityben az eddig különböző hard rock tribute-bandákban szereplő Mila Bosa tölti be a frontasszony szerepét. Lacu Lahtinen dobos a Hanoi Rocksban és Michael Monroe szólózenekarában is eltöltött már némi időt, emellett Finnország egyik legnépszerűbb zenekarának, a nemrégiben feloszlott Popedának is a tagja volt. Mika „Lamppari” Lamminsivu gitáros a Baby Green, majd később a prog-rockos Technical Justice zenekarokban játszott, ráadásul utóbbinak az alapítói között jegyzik. De Michael Monroe és Dave Lindholm oldalán is szerepelt. Juha „Junnu” Kinnunen billentyűs biográfiája számos nagy névvel való fellépést tartalmaz, többek között a finn rocklegenda Muska Babitzinnel is rengeteget dolgozott együtt. Ugyanakkor Marco Hietala és Ryan Roxie mellett is játszott. A basszusgitáros Kasperi Kinnunen a fiatal kora ellenére is egy nagyon képzett multizenész. Amellett, hogy a billentyűs Junnu fia, a másik zenekarában, a Metallilekában, illetve több musicalben való szerepléséről is ismert.

KERESÉS
Hammerworld No. 349
keresd az újságosoknál!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THE AMITY AFFLICTION feat. LOUIE KNUXX
  I See Dead People (dal)
 2. INFECTED RAIN
  The Earth Mantra (dal)
 3. CATTLE DECAPITATION
  We Eat Our Young (dal)
 4. ROTTEN SOUND
  Nothingness (dal)
 5. THE DAY WE LEFT EARTH / DEAD BY APRIL
  Wasteland (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. PEARL JAM
  No Code
 2. END IT
  Unpleasant Living (EP)
 3. WHEEL
  Rumination
 4. SPIRITWORLD
  Deathwestern
 5. FISH!
  Csipsz és kóla (dal)
HAJÓGYÁR x hw