Skip to content

Ti szerettek társasozni?

Teljesen természetes, hogy az ember gyerekként imád játszani, és él-hal a társasjátékokért, de ahogy növünk fel, úgy kerül egyre inkább háttérbe maga a játék is. Ugye ismerős a folyamat?

Pedig nem kellene ám, hogy szükségszerűen így legyen, hiszen csak nyersz azzal, ha megtartasz valamennyit a játékos énedből, hiszen az roppant jól jöhet alkalomadtán, és vidámabb, önfeledtebb életet biztosíthat a számodra. Mai cikkünkben egy különleges játékot mutatunk be neked, amelyet kifejezetten felnőtteknek készítettek.

Játssz különleges alkalmakkor!

Ha megnézed a Szexaruhaz.hu Szexshop felnőtt társasjátékainak a kínálatát, egészen új világ fog feltárulni előtted, olyan, amilyenről eddig még álmodni sem mertél. Ötletes pajzán játékok egész serege vár, akad köztük vadabb, de találhatsz olyat is, amelyet akár baráti társasággal is játszhatsz.

Egy lány- vagy legénybúcsúnak több mint tökéletes alapját képezheti egy erotikus társas, ami gondoskodik egyben arról is, hogy ne csak üres lézengés, esetleg céltalan piálás legyen ebből a speciális buliból. Persze senkit nem biztatunk hűtlenkedésre, hiszen vannak olyan játékok, amelyekben nem kell semmilyen testi érintést tenni.

Szintén nagyszerű ötlet Valentin-napon előkapni egy-egy izgi játékot, sőt akár válhat hagyománnyá az is, hogy minden év februárjában újabb felnőtt játékkal lepitek meg magatokat. Ha így tesztek, akkor pár éven belül elég tisztességes gyűjteményre tehettek szert, és akár egy legszürkébb hétköznapot is színessé tehettek velük.

Játssz a hétköznapokban!

Mert bizony nem csupán ünnepnapokon lehet elővenni a társasjátékot, hanem gyakorlatilag bármikor, amikor kedvetek szottyan, és amikor úgy érzitek, hogy nem elég a szokásos szex. 

Talán most még el sem tudod képzelni, de igazán fel tudja dobni még a legellaposodottabb szexuális életet az, ha egy játékot követve kell felizgatni a másikat, esetleg olyan helyeken csattannak csókok, amelyeket normál esetben kihagynátok.

Így ha szeretnéd felrázni a tartós kapcsolatod vagy a házasságod, mindenképpen tanácsos végignézni a Szexaruhaz.hu Szexshop erotikus társasjátékainak kínálatát! Látni fogod majd, hogy vár rád a Szexpedíció, az Érzékek birodalma, de mehet az erotikus Activity vagy a Hancúrpárbaj is, a szexdobókocka pedig valóban új utakra vezethet benneteket, a szexrulett kiszámíthatatlansága pedig még tovább fokozza az izgalmakat.

Teremtsd meg a feltételeket!

Persze mindenképpen érdemes némi előkészületet tenni annak érdekében, hogy teljesen zavartalanul juthassatok a rajt mezőtől a célig, vagyis az orgazmusig. Egyik előfeltétele a nyugalom: tévé kikapcsolt állapotban, telefonok eltéve, gyerek a nagymamánál, kutya a kertben. A társas mellé nem árt bekészíteni némi harapnivalót is, egy kis eper tökéletes társa lehet egy üveg pezsgőnek. Bátran falatozzatok, kortyolgassatok és ízlelgessétek egymást is! Mire a célt megközelítitek, már garantáltan forró lesz a hangulat!

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw