THE DEVIL WEARS PRADA – Új dal és videoklip: Watchtower

2021 tavaszán egy öt dalos EP-vel – ZII (Zombie II) – jelentkezett a The Devil Wears Prada, aztán ősszel kihoztak egy Sacrifice című friss dalt, most pedig itt egy még újabb nóta, a klippel kísért Watchtower, ugyanis amerikai turnéra készül a metalcore brigád.

Mike Hranica énekes: “A Watchtower arról szól, hogy egy ember tudatosan problémás, pedig a boldogság meg akarja találni. A mentális egészségemért folytatott küzdelmeim, a kezelés során azt tapasztaltam, hogy gyakran nem az elégedettséget választom automatikusan, mintha kihagynám az Első Lépést. A Watchtower elbeszélője is tart az Első Lépéstől, helyette inkább menekül, hogy egyfajta passzív szemlélőként érzékelje az életét.


www.facebook.com/tdwp
THE DEVIL WEARS PRADA – Watchtower (2022)

A Sacrifice a vereség dala: a főhős kimerült, akaratereje elszállt, a bántalmazó kapcsolat marad. Már nem maradt semmi, amiért harcolhatna.THE DEVIL WEARS PRADA – Sacrifice (2021)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.