Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

TETRARCH – A nu metal új arca, itt a friss videoklip: Stitch Me Up

Unstable címmel tavasszal jelent meg az eredetileg atlantai, de már jó ideje Los Angelesbe áttelepült Tetrarch második albuma, a 2017-es Freak lemez utódja. A nu metalos hangulatokat felidéző négyes 2007-ben alakult, és több EP után még saját kiadásban hozták ki a Freak lemezt, az új albumot azonban már a Napalm gondozza. Az Unstable anyagát Dave Otero-val (Cattle Decapitation, Allegaeon, Khemmis) rögzítették, a Stitch Me Up dalhoz pedig most egy klip készült

Diamond Rowe gitáros: Szuperjó móka volt a forgatás és őszintén szólva, nagyon örülünk a végeredménynek. Igazán filmes hangulatot áraszt a klip, egyszerűen fantasztikus lett! A videó a hétköznapi életben gyakran előforduló kitaszítottságról szól. Néha csodabogárnak érzed magad, mert úgy tűnik, hogy senki más nem látja ugyanúgy a dolgokat, mint te, de ha végre találkozol hozzád hasonló emberekkel, akkor máris biztonságban érezheted magad. A súlyos zenéket kedvelők számára ez jól ismert. A kívülállók furán néznek ránk, de amikor mind együtt vagyunk, akkor az olyan, mint egy nagy boldog család. Összeköt minket a zene szeretete.

www.facebook.com/tetrarchmusic
TETRARCH – Stitch Me Up (a 2021-es Unstable albumról)

Diamond Rowe gitáros: Gyakran mondogatom mostanában, hogy az új lemezünk szélsőségesen sokoldalú. Mert tényleg az. Szó szerint bármilyen rock/metal rajongó megtalálhatja rajta a magának valót. Megvan nálunk a súlyok súlya is, de a fogósság terén is odatettük magunkat. Bármit is keresel, nagy valószínűséggel megtalálod az Unstable lemezen.

TETRARCH – Unstable (a 2021-es album)

01. I’m Not Right
02. Negative Noise
03. Unstable
04. You Never Listen
05. Sick Of You
06. Take A Look Inside
07. Stitch Me Up
08. Addicted
09. Pushed Down
10. Trust Mehttps://www.youtube.com/watch?v=5CeWYs97NFdLiydGVFBtFz

Josh Fore frontember/gitáros:Az Addicted arról szól, hogy az életben felemészt valami, ami külső szemmel nézve akár károsnak vagy veszélyesnek is tűnhet. Még ha a világunk a káoszba is sodródik, van valami, ami a rögeszméink felé vonz minket. A ‘most már látom, hogy a poén rajtam csattan’ a felismerés pillanata: nem tudunk elmenekülni attól, akik vagyunk, a saját függőségeinkben ragadtunk.


TETRARCH – Addicted (a 2021-es Unstable albumról)


Josh Fore frontember/gitáros:Ez az egyik legsúlyosabb nótánk az új albumon. Hatalmas riffek és masszív basszusok keverednek benne az extrém dobokkal, valamint jó néhány ritka intenzív üvöltéssel. A nóta egyik csúcspontja Diamond gitárszólója, ami lecsavarja majd az emberek fejét. Ami a szövegét illeti, arról szól a dal, hogy folyamatosan a negativitás vesz körül minket, az emberek milliónyi különféle irányba rángatnak. Akartunk egy nótát ennek kezeléséről, arról, hogy az összes zajt igyekszünk blokkolni…


TETRARCH – Negative Noise (a 2021-es Unstable albumhoz)

TETRARCH – You Never Listen (a 2021-es Unstable albumhoz)
TETRARCH – I’m Not Right (a 2021-es Unstable albumhoz)

TETRARCH – Unstable
(04/30 – Napalm)

01. I’m Not Right
02. Negative Noise
03. Unstable
04. You Never Listen
05. Sick Of You
06. Take A Look Inside
07. Stitch Me Up
08. Addicted
09. Pushed Down
10. Trust MeKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.