TERROR – Egy hónap múlva itt az új album, dalpremier: Boundless Contempt

Pain Into Power címmel május 6-án jelenik meg a hardcore vonalas Terror nyolcadik albuma. Első előzetesként azt a Can’t Help But Hate című dalt tették közzé, amelyben a Cannibal Corpse frontembere, Corpsegrinder, azaz George Fisher a vendégük, most pedig itt a második előzetes, a Boundless Contempt tétel.

A Scott Vogel énekes vezette brigád legutóbbi albuma 2018-as Total Retaliation óta. Miután újra összeálltak az eredeti gitárossal, Todd Jones-szal (Nails) tavaly kiadták az újra felvett, régebbi dalokat tartalmazó Trapped in a World lemezt, de a Pain Into Power anyaga is vele készült el.

Scott Vogel:Néha azt hiszem, Todd talán többet tud a Terrorról, mint én magam! Inspiráló nézni, ahogy dalokat készít, mert annyira beleéli magát a folyamatba. És pont erre volt szükségünk, hiszen már annyi lemezünk született.

Ez a dal Jordan (Posner) és Todd Jones riffjeinek fúziója. A Terror talán leggyorsabb dobolásával… És egy olyan szöveggel, amellyel mindenki könnyen azonosulni tud, hiszen egy olyan világban élünk, amely napról napra mélyebbre zuhan az őrületbe. Corpsegrinder vokálja meg szuper egyedivé tette ezt a egy perc huszonhat másodperces számot.
TERROR – Boundless Contempt (a 2022-es Pain Into Power albumról)


Ez a dal Jordan (Posner) és Todd Jones riffjeinek fúziója. A Terror talán leggyorsabb dobolásával… És egy olyan szöveggel, amellyel mindenki könnyen azonosulni tud, hiszen egy olyan világban élünk, amely napról napra mélyebbre zuhan az őrületbe. Corpsegrinder vokálja meg szuper egyedivé tette ezt a egy perc huszonhat másodperces számot.TERROR feat. Corpsegrinder – Can’t Help But Hate
(a 2022-es Pain Into Power albumról)Nick Jett – dobok
Scott Vogel – ének
Martin Stewart – gitár
Jordan Posner – gitár
TERROR – Pain Into Power
(05/06 – Pure Noise)

01. Pain Into Power
02. Unashamed
03. Boundless Contempt
04. Outside The Lies
05. One Thousand Lies
06. Can’t Let It Go
07. Can’t Help But Hate
08. The Hardest Truth
09. On The Verge Of Violence
10. Prepare For The Worst

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.