Skip to content

Tavaszi programok az A38 Hajón

Fotó: Bajcsi Dávid

Március 21-én három black metal banda hódítja meg a fedélzetet. Az ikonikus, idén harminc éves, norvég Taake karizmatikus és erőteljes energiákkal fog berobbanni a koncertterem színpadára. A Hoasto által vezetett Taake bár alapvetően solo produkció, az élőzenei megmozdulásai alkalmával olyan zenészeket is felléptet, mint például Thurzur, V’gandr, Aindiachai, Gjermund és Rune. Legújabb albuma, az Et Hav av Avstand sem okoz csalódást, továbbra is hű marad jellegzetes sötét, nyers energiájához, ezúttal négy hosszabb trackkel, melyek közül három tíz percnél is hosszabb ínyencség headbanghez.

.
A szintén norvég Nordjevel a pusztítás, a háború és a transzcendens hiedelmek témáit konvertálja üvöltő pokol tüzévé. A zenekart Doedsadmiral 2015-ben alapította és olyan elismert zenészek alkotják, mint a Ragnarok, a Myrkskog és a Dark Funeral tagjai. A Nordjevel sajátos vokáljaival és brutális, instrumentális hangzásával egy dühös, barbár birodalmat teremt.
Az osztrák Theotoxin is hozzájárul a brutális menethez, hogy misztikus, démoni, 90-es évek metalját idéző zenéjével tegye sűrűbbé az atmoszférát.

https://www.facebook.com/events/162295546960349/

Április 11-én a Pestilence, a Carnation és a Bodyfarm produkciók prezentálják sötét energiáikat. A holland Pestilence 1986-ban lépett be a metal színtérre. A kezdetben thrash metalként induló, de később a súlyosabb death metal felé forduló banda jazz-fúziós elemeket is kever zenéjébe, amit nem fél gitárszintetizátorokkal felütni.

.
A 2013-ban alakult belga Carnation az old school death metal felélesztésében utazik, míg a holland Bodyfarm ugyanezt a műfajt hajlítja black metalos elemekkel.

https://www.facebook.com/events/356890126699196

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw