Skip to content

Szabaduljatok el a szürke hétköznapokból egy romantikus, eldugott szállásra!

A mindennapi rohanásban és a tennivalók tömkelegében nagyon könnyű belefásulni az állandó mókuskerékbe, és elfeledkezni azokról, akik számunkra a legfontosabbak. Ha szeretnénk egy kicsit magunkra és családtagjainkra, kedvesünkre figyelni, annak legjobb módja, ha egy kicsit elbújunk a világ elől.

A nyüzsgő városi zaj elől a legjobb opciót a pihenésre egy eldugott, meghitt szálláshely jelenti, ahol kettesben tudtok lazítani. A Meglepkék.hu kínálatában számos szállás, pihenőhely található, melyek egytől egyig mesés környezetben várják a pihenni vágyókat.

PineGarden vendégház a Mátrában

A Mátra dombjainak ölelésében található a PineGarden névre keresztelt kis ékszerdoboz, mely a párok kedvelt pihenőhelye. Ha békére, némi privát szférára, illetve egy csipetnyi eleganciára vágytok, akkor itt a helyetek! A házat egyértelműen a luxus és a komfort jellemzi, így minden ott töltött pillanat a feltöltődést szolgálja.

A friss levegő, a gyertyafényes vacsorák, a csend, a házat körülölelő fenyvesek és a csodálatos naplemente minden percben elvarázsol. A teraszon finn szauna és dézsa teszi teljessé a pihenéseteket, ahonnan a csillagos eget bámulva kortyolhatjátok az ízletes borokat. Ha szeretnétek, hogy semmi se vonja el a figyelmeteket egymásról, akkor érdemes ellátogatni erre a kis csoda helyre.

Pihenés és terepjárós kaland a Borverandán Palkonyán

Az ízletes borok szerelmesei számára nem tudunk ennél jobb programot elképzelni. Itt nemcsak pihenni tudtok, hanem a szőlőhegyre is ellátogathattok, ahonnan csodás panoráma nyílik Palkonyára, illetve a környező falvakra. A kirándulás egy katonai Pinzgauerrel történik, mellyel nagy élmény utazni és megtekinteni a helyi látnivalókat.

Moodhouse erdei búvóhely a Dunakanyarban

Ha egy olyan birtokot kerestek, ahol megtapasztalhatjátok a wow-érzést, akkor a Dunakanyar eldugott ékszerdoboza csak rátok vár. A csodálatos környezet, luxus termékek és berendezés mind azt a célt szolgálják, hogy elfeledkezzetek a mindennapos stresszről és csak egymásra koncentráljatok. Ide elegendő, ha hoztok pár váltás fehérneműt, a fogkeféteket, mivel másra nincs is igazán szükség. Az elképesztő alapfelszereltségnek és a magas szintű szolgáltatásoknak köszönhetően ebben a pár napban semmi miatt nem kell aggódnotok.

Treehouse Noszvajon

Pihentetek már olyan lombházban, ahol a jakuzzi a teraszon található? Ha nem, akkor itt az ideje kipróbálni, milyen érzés egy prémium felszereltséggel rendelkező szálláson lazítani, ahol a jakuzziban pihenve körbevesz a madárcsicsergés és a csodaszép természet. A pihenés mellett a környék látnivalóit is érdemes felfedezni, illetve olyan programokon részt venni, mint a lovaglás. Emellett célszerű a helyi autentikus éttermek ízletes vacsoráit is megkóstolni.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw