Skip to content

STRONG DEFORMITY – RACKET25 évfordulós koncert

Május 27-én ünnepli Racket c. albumának 25. évfordulóját a Strong Deformity zenekar. A koncertre az Akvárium Kis Halljában kerül sor ahol fellép még a Cadaveres (akik utolsó koncertjüket adják ebben a formában a fővárosban) és a Nagyúr. A koncert kapcsán több különleges meghívó is készült.

A Strong letolja a Racketet elejétől a végéig, majd játszanak a legendás Magic Syrupról és az új albumukról, az Inside Your Sun-ról is. A koncerten fellép Vörös András (Ördög, Superbutt), aki a Racket albumon is vendégszerepelt.

Nagyúr: „Van ez a zenekar, elég béna névvel, a Nagyúr, de ami még ennél is nagyobb baj velük, hogy képtelenek ajánlókat írni magukról. Egy civil el sem tudja képzelni, mennyire nehéz ajánlgatni magát egy zenekarnak úgy, hogy az ne tűnjön béna flexelésnek! De komolyan, írni olyan szavakat, ami nem annyira átlátszó, hogy kiderüljön, hogy saját magukról írják, de elég menőn hangzó ahhoz, hogy bevonzon még pár fizetőt?! Iszonyú! És nincs ám egy manager, aki kirántja a zsebéből ezeket a szavakat! Szóval most is kértek tőlünk egy pár sort, és ez lett belőle. Azért a klipjeinket csekkoljátok, hátha meggyőző. Aztán ha nem tetszik, május 27-én az Akváriumban élőben elmondhatjátok, hogyan lehetne jobb.”

Cadaveres Esszencia: „Május 27-én az Akváriumban láthatjátok Budapesten utoljára a zenekar Cadaveres Esszencia projektjét, ami egy sok résztvevős csoda-dolog, talán az egyik legizgalmasabb valami, ami valaha is megtörtént velünk! A zenekar korai korszakából Kecskés Peti és Viniczai Szabi vesz részt a jubileumi koncertsorozatban a Cadaveres-idők két nagy korszakának énekesei – Gabó Ádi és Bölcsföldi Zoli – mellett. Természetesen ezen az estén is velünk lesz majd a színpadon Juhász Misel, Tajti Vince és Markó Tomi, Körmöczi Peti mellett! A klubkoncertek lezárásaként, ezen a fővárosi helyszínen búcsúzunk majd tőletek 30 év Cadaveres és Tortugas dalaival, régi és az új tagok tolmácsolásában. Készülünk további meglepetés vendégekkel is, részletek és nevek hamarosan!”

Facebook-esemény: https://fb.me/e/3titGD1AF

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw