Skip to content

STRONG DEFORMITY – RACKET25 évfordulós koncert

Május 27-én ünnepli Racket c. albumának 25. évfordulóját a Strong Deformity zenekar. A koncertre az Akvárium Kis Halljában kerül sor ahol fellép még a Cadaveres (akik utolsó koncertjüket adják ebben a formában a fővárosban) és a Nagyúr. A koncert kapcsán több különleges meghívó is készült.

A Strong letolja a Racketet elejétől a végéig, majd játszanak a legendás Magic Syrupról és az új albumukról, az Inside Your Sun-ról is. A koncerten fellép Vörös András (Ördög, Superbutt), aki a Racket albumon is vendégszerepelt.

Nagyúr: „Van ez a zenekar, elég béna névvel, a Nagyúr, de ami még ennél is nagyobb baj velük, hogy képtelenek ajánlókat írni magukról. Egy civil el sem tudja képzelni, mennyire nehéz ajánlgatni magát egy zenekarnak úgy, hogy az ne tűnjön béna flexelésnek! De komolyan, írni olyan szavakat, ami nem annyira átlátszó, hogy kiderüljön, hogy saját magukról írják, de elég menőn hangzó ahhoz, hogy bevonzon még pár fizetőt?! Iszonyú! És nincs ám egy manager, aki kirántja a zsebéből ezeket a szavakat! Szóval most is kértek tőlünk egy pár sort, és ez lett belőle. Azért a klipjeinket csekkoljátok, hátha meggyőző. Aztán ha nem tetszik, május 27-én az Akváriumban élőben elmondhatjátok, hogyan lehetne jobb.”

Cadaveres Esszencia: „Május 27-én az Akváriumban láthatjátok Budapesten utoljára a zenekar Cadaveres Esszencia projektjét, ami egy sok résztvevős csoda-dolog, talán az egyik legizgalmasabb valami, ami valaha is megtörtént velünk! A zenekar korai korszakából Kecskés Peti és Viniczai Szabi vesz részt a jubileumi koncertsorozatban a Cadaveres-idők két nagy korszakának énekesei – Gabó Ádi és Bölcsföldi Zoli – mellett. Természetesen ezen az estén is velünk lesz majd a színpadon Juhász Misel, Tajti Vince és Markó Tomi, Körmöczi Peti mellett! A klubkoncertek lezárásaként, ezen a fővárosi helyszínen búcsúzunk majd tőletek 30 év Cadaveres és Tortugas dalaival, régi és az új tagok tolmácsolásában. Készülünk további meglepetés vendégekkel is, részletek és nevek hamarosan!”

Facebook-esemény: https://fb.me/e/3titGD1AF

nka
KERESÉS
Hammerworld No. 350
kapható országszerte!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. SUMO CYCO
  Bystander (dal)
 2. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 3. SET IT OFF
  Punching Bag (dal)
 4. FIFTH ANGEL
  When Angels Kill (dal)
 5. SHALLOW SIDE
  The Worst Kind (dal)
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THY ART IS MURDER
  Join Me In Armageddon (dal)
 2. FUTURE PALACE
  Malphas (dal)
 3. KALLIAS (feat. OLE BØRUD)
  Mouthless Embassy (dal)
 4. HEART OF A COWARD
  Decay (dal)
 5. THE 69 EYES (feat. KAT VON D)
  This Murder Takes Two (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Pushit (dal)
 2. LAST IN LINE
  Ghost Town (dal)
 3. METALLICA
  Too Far Gone? (dal)
 4. BLESSED BY A BROKEN HEART
  Shots Fired (dal)
 5. C.O.C.
  On The Hunt (Lynyrd Skynyrd cover) (dal)
HAJÓGYÁR x hw