Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

SPACE CHASER – A berlini thrasherek új klipje a friss album mellé: Antidote To Order

Give Us Life címmel pénteken jelent meg a régisulis thrasht nyomató berlini Space Chaser harmadik albuma, az Antidote To Order dalhoz pedig egy friss klip is született.

A Metal Blade-hez szerződött banda legutóbbi albuma 2016-ban jött ki Dead Sun Rising címmel, 2018 májusában pedig az azóta már Cryptosisként ismert holland Distillator társaságában hoztak ki egy split-lemezt.

Az új albumot Jan Olberggel vették fel a berlini Hidden Planet stúdióban, a masztert Dan Swanö készítette.

Amit játszunk, az kortárs thrash metal. Ma is ott vannak a a dalainkban a mindenki által kedvelt old school elemek, de igyekeztünk beépíteni a frissebb hatásainkat is. Az elmúlt tíz évben a thrash is sokat fejlődött, és ez természetesen ránk is hatással van. De ettől ez még mindig thrash metal, csak éppen a 2021-es verzióban.

www.facebook.com/SpaceChaserBandSPACE CHASER – Antidote To Order (a 2021-es Give Us Life albumhoz)

SPACE CHASER – Give Us Life (a 2021-es album)
SPACE CHASER – The Immortals (a 2021-es Give Us Life albumhoz)A Metal Blade-szerződésünk utáni első életjel gyanánt a lehető legjobb videoklipet akartuk elkészíteni. Kőkemény munkával és még több szerencsével valami sokkal többet kaptunk, mint amiről valaha is álmodtunk. Évek óta lappangott már bennünk ez az ötlet, de sosem tudtuk filmre vinni. Egészen mostanáig.

Egy 60 fős stáb dolgozott nekünk. Valahogy híre ment a berlini filmes színtéren, és szinte mindenki részt akart venni a melóban. 50 jelmezes, 4 sminkes, 30 statiszta, egy csapat rendező, operatőr, profi világosító… amit csak álmodtunk, mind megkaptuk. Két díszletépítő csapat egy héten át fáradhatatlanul dolgozott, velünk együtt. Egy egész bárt felépítettünk egy jéghideg pincében, összesen 3 nap és 3 éjszaka forgattunk. Lucas Fiederling a Peregrine Films-től talán nem is aludt miattunk két hónapon át…. A végeredmény úgy néz ki, akár egy Michael Jackson klip. Mármint ha thrasher lett volna Berlinből…”


SPACE CHASER – Remnants Of Technology (a 2021-es Give Us Life albumhoz)

SPACE CHASER – Give Us Life
(07/16 – Metal Blade)

01. Remnants Of Technology
02. Juggernaut
03. Cryoshock
04. A.O.A.
05. The Immortals
06. Signals
07. Burn Them All
08. Give Us Life
09. Antidote To Order
10. Dark Descent

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.