SIBERIAN MEAT GRINDER – Holnap érkezik a moszkvai medvék új albuma, premier: Flame In The Heart

Eredetileg már a múlt hónapban megjelent volna a crossover/hardcore/thrash/stb. vonalas moszkvai Siberian Meat Grinder új albuma, a Join The Bear Cult, a lemez azonban gyártási kapacitással kapcsolatos problémák miatt csak holnap jön majd ki. Friss előzetesként a Flame In The Heart dal akusztikus verzióját tette közzé a csapat.

Február 5-én a Napalm Death társaságában játszott volna Budapesten a Siberian Meat Grinder. Az elmaradt turné pótlásáról továbbra sincs hír, de az SMG szerint ősszel már turnézni fognak Európában. Azt mondják, hogy erre az ukrajnai háború sincs kihatással, szerencsére.

Vlad:Eddig még semmilyen számonkérő kérdés nem érkezett hozzánk, senki sem próbált problémát okozni nekünk, hiszen a színtéren mindenki tudja, hogy az SMG a béke, az egység és az egyenlőség pártján áll, kiállunk a háborús propaganda, az erőszak és a diszkrimináció ellen. A háború maga a pokol, és most azonnal meg kellene állítani, hiszen minden nap ártatlan emberek életét követeli. Szerencsére mindazok, akikkel a globális zenei színtéren együtt dolgozunk, intelligens emberek. Mindenki tudja és érti, hogy az emberek megtámadása a hátterük, a nemzetiségük, a gyökereik stb. miatt – szűk látókörű gyűlölet.

Vlad az új lemezről:Ennek az albumnak nagyon kemény története van. Nagyrészt a járvány idején vettük fel, a kiadását pedig többször el kellett halasztani a vinylgyártók ismert problémái miatt. Ez persze nem az ő hibájuk, ez is a járvány következménye… Ráadásul most itt ez a háború, ez a rémálom. Mi csak annyit szeretnénk, hogy végre a világ minden táján eljusson az új anyagunk a metalheadekhez és a punkokhoz, hiszen annyi verejtéket, vért és energiát fektettünk bele. Nagyon szeretjük az anyagot, a befejezése óta is úgy headbangelünk rá, mint az őrültek, noha milliószor hallottuk már ezeket a dalokat. De számunkra ez a legfőbb bizonyíték arra, hogy jó munkát végeztünk.


www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER
SIBERIAN MEAT GRINDER – Flame In The Heart
(a 2022-es Join The Bear Cult albumhoz)
SIBERIAN MEAT GRINDER – Into The Grinder
(a 2022-es Join The Bear Cult albumhoz)
SIBERIAN MEAT GRINDER – Immolate Them All
(a 2022-es Join The Bear Cult albumhoz)

SIBERIAN MEAT GRINDER – Join The Bear Cult
(05/13 – Destiny Records)

01. Into The Grinder
02. Not Today
03. Arise
04. Fire It Up
05. One United Family
06. For the Cult (2022)
07. Bear Cult Is Real
08. Hammer of the Ghetto Tsar
09. Mother Bear
10. Immolate Them All
11. One More Step (orosz verzió),
12. Flame in the Heart (akusztikus)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.