SHELL BEACH – Klip is született az első új dalhoz: Hero

Ősszel érkezik majd a post-hardcore vonalas budapesti Shell Beach harmadik albuma, az előzetesként bemutatott Hero dalukhoz pedig a hivatalos klip is megérkezett. Ez az első friss felvételük a 2016-os EP óta.

A Hero egyben az első Shell Beach felvétel Bodóczy “Undos” Zoltán énekes (Grand Mexican Warlock, Seen stb.) csatlakozása, valamint Sági Viktor gitáros visszatérése óta. A három stúdióban (LA Gardens – Pécs, KitchenRoom Studio – Budakeszi, SuperSize Recording Studios – Törökbálint) készült anyag producere és hangmérnöke a zenekar korábbi alapító tagja volt, Horváth Atis (Subscribe), az énekfelvételeket pedig Kolozsi Péter készítette.


Somló Pali gitáros a nuskullnak:
A Hero videója úgy imidzsklip, hogy közben végig van egy dramaturgiája és az apró részletekben rejlik a lényeg. Olyan klipet akartunk, amit minél többször néz meg valaki, annál több mindent fedez fel benne.Maga a dal is sokat jelent nekem személyesen. Édesapám elvesztése óta ez volt az első zene, amit kiadtam magamból, és kicsit úgy érzem, ez adta meg a löketet az egész lemez megírásához, szóval ez ihlette szöveget és magát a vizuális koncepciót is.Lehet a klipben látni szép effektszerű képeket és fura, sejtelmes archívokat is. Ezeket mind az édesapám által a hetvenes években készített Super8-as filmekből használtuk fel. Egész életét végigkamerázta a világ körül, és zseniális kordokumentációt hagyott maga után…

www.facebook.com/shellbeachband

Undos a Hero-ról:Ez a dal volt az első, amely megszületett az újak közül, már a számíró stúdiózásunk előtt megvolt. Szövegileg igazi ‘férfibánat’, érzelmes szám – egy kis csavarral. A lezáratlan ügyek miatt nem vagyunk képesek továbblépni és hordozunk magunkkal olyan dolgokat, amelyek ellehetetlenítik az újrakezdést…


Somló Pali az új lemezről:Egy fantasztikus ausztrál kiadóval, a Wildthing Records-szal sikerült összehoznunk a lemezszerződést, és szintén onnan elkezdtünk dolgozni egy új menedzserrel, Gede Tiborral, akivel nagyon érezzük a közös hullámokat. Maximális bizalommal kezeljük oda-vissza egymást, és reméljük, ez jó dolgokat fog a jövőben kihozni. A lemez címét még nem árulhatom el, de minden készen áll a startra. Még három single jelenik meg a lemez előtt, és nagyon várjuk, hogy végre mindenki hallhassa őket.


A klip Majoros Adrián első rendezése. Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdtünk beszélni a közös munkáról, és nagyon éreztük az egy húron pendülést, onnantól pedig minden magától történt. A helyszín a tárnoki kőfejtő volt, ami sok mindenről híres, például majdnem az összes hollywoodi nagy produkciót ott (is) forgatták, mint a Blade Runner 2049, vagy akár a Hellboy, de számos napokon át tartó kaotikus rave-bulinak is otthont adott. Ezúton is köszönjük Csokán Andrisnak a közbenjárást.

Fun fact még az is, hogy mivel a vírus kellős közepén forgattunk még februárban, ezért tényleg abból kellett gazdálkodnunk, amink volt, és azokkal, akikben maximálisan megbízhattunk. Így nem is volt kérdés, hogy a PURE-os srácokkal csináljuk az egészet. Nagyon sokat segítettek mindennemű gyártási dologban, és nem utolsósorban a professzionális hozzáállásukkal és művészi zsenialitásukkal. Szóval egy nagyon illusztris társaság állt össze. Mindenkinek köszönjük, aki segített a Hero létrejöttében!
SHELL BEACH – Hero (a 2021-es album előzeteseként)
https://www.youtube.com/watch?v=1pEfpff9HKcHQNGw3qMUpp
A legközelebbi Shell Beach koncert augusztus 21-én lesz a Fekete Zaj fesztiválon, őszre pedig több hazai buli mellett egy európai turnét is terveznek.
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.