Skip to content

SEVEN HOURS AFTER VIOLET – Klipes dal a SOAD bőgősének új bandájától

A System of a Down basszusgitárosának, Shavo Odadjiannak az új zenekara, a Seven Hours After Violet kiadta az első kislemezét, amely a Paradise címet viseli. A bandában a Left To Sufferből ismert Taylor Barber énekel, Michael „Morgothbeatz” Montoya (Winds Of Plague) gitározik, Alejandro Aranda énekel és gitározik, Josh Johnson (Winds Of Plague) pedig dobol.

„Ez a dal fogja az albumunkat nyitni, bemutatva azokat a különféle dinamikákat, amelyek az egész lemezt jellemezni fogják, így ez egy tökéletes felvezetést jelent a Seven Hours After Violet számára – mondta Shavo Odadjian. – Több mint 30 éve zenélek, de most valami rendkívül súlyos, de dallamos dolgot akartam csinálni, és visszatérni a gyökereimhez. Eddig a zenekarig minden mellékprojektem a kemény zene falain kívül helyezkedett el. Távol tartottam magam minden hasonszőrű zenétől, hiszen a System Of A Down is kemény. De amint elkezdtem a Seven Hours After Violeten dolgozni, azonnal el kellett engednem mindezt. Azt mondtam, ‘hallgatnom kell a megérzéseimre, és azt csinálnom, amiben a legjobb vagyok’. A karrierem során először mondtam azt, hogy ’amíg szeretem, addig magasról teszek rá, hogy mások mit gondolnak’, és ez rendkívül fölszabadító érzés volt. Ennek az eredménye a Seven Hours After Violet. Ez a kedvencem a System óta, és alig várom, hogy a világon mindenki hallgassa.”

Az új kislemezhez egy videóklip is készült, amely alább megtekinthető.

„A Paradise klipje egy kicsit kábult, egy kicsit pszichedelikus, egy kicsit sötét és gyönyörű egyszerre. Zenekari tagonként mindössze két felvételt készítettünk, de e korlátozások ellenére azt hiszem, egy nagyon klassz videót sikerült összehoznunk.”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw