SEPULTURA – Jön a Sepulnation – The Studio Albums 1998-2009 Box Set

Október 22-én egy 8 LP-s / 5CD-s spéci Box Set kiadvánnyal jelentkezik a Sepultura. A Sepulnation – The Studio Albums 1998 – 2009 című anyag bejelentésével együtt egy új klip is érkezett a Black Steel In The Hour Of Chaos című Public Enemy dal feldolgozásával.

Amikor 1996-ban Max Cavalera kilépett a Sepulturából, sokan úgy gondolták, hogy ez a zenekar már nem fog talpra állni. Derrick Green személyében azonban egy méltófrontemberre találtak, az öt albumos Sepulnation Box Set pedig ezt az új Green-korszakot fogja át. Az Against, a Nation, a Roorback, a Dante XXI és az A-Lex lemezeket újramaszterelték és 180 grammos vinylre is pakolják, egy évtized óta először. Ezen kívül a Roorback album a ritkaságnak számító Revolusongs EP-t is tartalmazza, amely először érhető majd el digitálisan. Az EP-n olyan zenekarok feldolgozásaival ünneplik a szerteágazó hatásaikat, mint a Devo, az Exodus, a U2 vagy a Massive Attack.Derrick Green:Megtiszteltetés és kiváltság, hogy a Sepultura-történet részese lehetek. Büszke vagyok a közös munkánkra, a Box Set legfontosabb célja, értelme pedig az, hogy a rajongók megismerhessék a Sepultura teljes történetét. Éljen a Sepulnation!

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.