RONNIE JAMES DIO – Mintha Wendy Dio is letett volna a rajongókat megosztó hologram-turnéról

Rendesen megosztotta a rajongókat a néhai Ronnie James Dio hologramja, amelyet a 2016-os bemutatása után 2019-ben a Dio Disciples turnéján is látni lehetett. A legendás énekes özvegye, a hagyatékot kezelő Wendy Dio szerint egy újabb Dio-hologram-turné tervei jelenleg “függőben vannak”.

Elkészült, turnéra vittük és kipróbáltuk. Az emberek még mindig beszélnek a hologramról; nem tudom. Azt hiszem, annyi minden van még, ami fejlődik (a technológia tekintetében). Ugyanakkor azt gondolom, hogy a rajongók szívesebben látnák Ronnie-t valódi Ronnie-ként, mint egy hologramot. A hologram-téma most fel van függesztve. Nem tudom, hogy lesz-e még valamikor újabb turné vele.Wendy Dio azért továbbra is szeretné megjeleníteni az énekes-legendát, csak másképp.

A hologram nélkül is ‘turnézni fogunk’. Dolgozunk néhány különleges effekttel megoldott dolgon… De Ronnie filmjével, nem hologrammal…

Találtam egy csomó felvételt, és ezekkel már el is készültünk, de dolgozunk még velük, kapnak speciális effekteket, ilyesmiket. Nagyon, nagyon jól néz ki. Remélem, hogy fantasztikusan fog sikerülni. Még csak néhány részletet láttam belőle, és ez egy hosszú, költséges eljárás, úgyhogy még dolgozunk rajta. De szerintem a rajongóknak tetszeni fog.
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.