ROAD – Magyar paralimpikonokkal készült az új klip: Az ember dicsősége

A Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítette el új videoklipjét a Road.

Az ember dicsősége című daluk az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól (ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír), a videoklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van – ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni.


Ezzel a dallal szeretnénk tisztelegni valamennyi élsportolónk, kiváltképp a Magyar Paralimpikonjaink előtt, valamint ezúton köszönjük nekik a klipben való közreműködést! A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig Paralimpikonok! Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év Parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozikban! Köszönjük Nektek, hogy velünk vagytok! HAJRÁ MAGYAROK!

A videóklipben szereplő paralimpikonok:
Csonka András – asztaliteniszező
Hajmási Éva – vívó
Kiss Péter Pál – kajak-kenu
Krajnyák Zsuzsanna – vívó
Pap Bianka – úszó
Rozbora András – kajak-kenu
Sedric Roussel – erőemelő
Wermeser Zsombor – kerékpáros


(A klipet az ST3Video & EPOS csapata készítette.)A mai napon elstartolt a zenekar tavaszi turnéja is – este a kaposvári Városi Sportcsarnokban nyitják meg a szezont a Lord és a Down For Whatever társaságában, a következő hónap folyamán a budapesti Barba Negrás koncerten felül pedig jó néhány vidéki városban is megfordulnak.


Road webshop:
www.roadshop.hu

Road H-Music Shop:
road.hmusic.huKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.