Philip H. Anselmo & The Illegals – Törölték a teljes nyári turnét, hozzánk sem jönnek

Eredetileg úgy volt, hogy Phil Anselmo és csapata, az Illegals 2020 nyarán Budapestre jön egy komplett Pantera-programmal, aztán a világjárvány miatt 2021 nyara lett az új időpont, de a koncert akkor is elmaradt. Most már kár reménykedni, nincs újabb halasztás, a teljes 2022-es turné törlésre került.

A bejelentés: A Covid-idők miatti állandó utazási bizonytalanság miatt a Philip H. Anselmo And The Illegals sajnálatos módon nem lesz jelen a következő, nemrég megerősített 2022-es fesztiválokon: Hell Awaits, Rockstadt Extreme, Brutal Assault, Alcatraz és Bloodstock. Plusz az összes korábban átütemezett klub- és szabadtéri koncerten sem. A zenekar köszöni a rajongók támogatását, megértését, és alig várja, hogy visszatérjen európai földre, amint azt a lehetőségek engedik.

Jegyvisszaváltási információk:

A Rock1 Ticket, a Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszerében online vásárolt belépőjegyeket a szolgáltatók automatikusan visszatérítik. Ha Önnek van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatják Önt erről. A jegypénztárakban személyesen vásárolt fizikális jegyek (papírjegyek) visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség.
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.