Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

P. MOBIL – Új dobos vette át Pálmai Zoltán helyét

Rövid közleményben tudatta az új album kiadására készülő P. Mobil, hogy két év után ismét távozott a csapatból Pálmai Zoltán dobos, de már meg is van az utódja.

„Minden mobilosnak! A P. Mobil és Pálmai Zoltán dobos kétéves együttműködése véget ért, és azt közös megegyezéssel nem hosszabbítják meg. A P. Mobil új dobosa Gulyás Máté (ex-Ozone Mama). Az új felállás 2022. január 8-án, az Analog Music Hallban mutatkozik be.”A P. Mobil zenekar a budapesti Analog Music Hallban tartja a 2022-es év első koncertjét.

Az újévi koncerten az ismertek mellett olyan ritkán játszott, de közkedvelt dalok is helyet kapnak, amelyeket a rendszeresen koncertjeiket látogatók sem hallhattak évek óta.

Igazi apák-fiaik koncert lesz ez; vendégnek ugyanis az egyre népszerűbb Mudfield zenekart hívták meg, akik szintén teljes értékű, másfél órás koncertet játszanak, és itt mutatják be a napokban Szörnyeteg címmel megjelent harmadik lemezüket.

A két zenekar két nagyon eltérő generáció és ez adja az est különlegességét. A közös pont a nyers erő, a  rockzene feltétlen tisztelete.


Menetrend:
18.00 – kapunyitás
19.00 – Mudfield Szörnyeteg lemezbemutató koncert
21.00 – P. Mobil újévi koncert


A jegyek beszerezhetők a helyszínen koncert előtt, de aki biztosra akar menni az a Rock1 jegyiroda netes felületén is lecsaphat rájuk.


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.