P. MOBIL – Új dobos vette át Pálmai Zoltán helyét

Rövid közleményben tudatta az új album kiadására készülő P. Mobil, hogy két év után ismét távozott a csapatból Pálmai Zoltán dobos, de már meg is van az utódja.

„Minden mobilosnak! A P. Mobil és Pálmai Zoltán dobos kétéves együttműködése véget ért, és azt közös megegyezéssel nem hosszabbítják meg. A P. Mobil új dobosa Gulyás Máté (ex-Ozone Mama). Az új felállás 2022. január 8-án, az Analog Music Hallban mutatkozik be.”A P. Mobil zenekar a budapesti Analog Music Hallban tartja a 2022-es év első koncertjét.

Az újévi koncerten az ismertek mellett olyan ritkán játszott, de közkedvelt dalok is helyet kapnak, amelyeket a rendszeresen koncertjeiket látogatók sem hallhattak évek óta.

Igazi apák-fiaik koncert lesz ez; vendégnek ugyanis az egyre népszerűbb Mudfield zenekart hívták meg, akik szintén teljes értékű, másfél órás koncertet játszanak, és itt mutatják be a napokban Szörnyeteg címmel megjelent harmadik lemezüket.

A két zenekar két nagyon eltérő generáció és ez adja az est különlegességét. A közös pont a nyers erő, a  rockzene feltétlen tisztelete.


Menetrend:
18.00 – kapunyitás
19.00 – Mudfield Szörnyeteg lemezbemutató koncert
21.00 – P. Mobil újévi koncert


A jegyek beszerezhetők a helyszínen koncert előtt, de aki biztosra akar menni az a Rock1 jegyiroda netes felületén is lecsaphat rájuk.


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.