NOVA PROSPECT – Tényleg hatalmasat zúztak tegnap a Dal 2022-ben

Ahogy sajnos a Kies sem jutott tovább A Dal 2022 első élő válogatójából a múlt héten, úgy a Nova Prospectnek sem volt szerencséje tegnap a második élő válogatón, pedig Besnyő Gabiék igazán kimaxolták az Utolsókból elsők című daluk előadását. Még a nóta klipjéből ismert bokszringet is felvonultattak hozzá.

A Dal 2022-ben a zenekarokat, előadókat Wolf Kati énekes, A Dal korábbi versenyzője és zsűritagja; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész; valamint a zsűriben idén először tevékenykedő Egri Péter, a Mystery Gang frontembere véleményezi és pontozza. A tegnap lezajlott második válogatóból továbbjutott Pádár Szilvia, Gubik Perta, Hegedűs Bori és Tempfli Erik és a Subtones zenekar, a közönség szavazatai alapján pedig Andelic Jonathan.

Az Origo beszámolója:
“Zúzós versenydalával szántotta fel a színpadot a Nova Prospect
A Nova Prospect egy kecskeméti rockbanda, Utolsókból elsők című pörgős dalukat egy ringben adták elő. Ferenczi György elmondta, hogy az amerikai szintű effektek alkalmazását nagyon jól használták. Kiemelte, a dalszöveg mondanivalóját és a megfogalmazás igényességét. Egri Péter is dicsérte a szöveget, aminek szerinte is komoly mondanivalója van.
A pontszámok: 9 – 9 – 8 – 9 “
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.