MYSTIC CIRCLE – 16 év után új album jön, friss dal és videoklip: Belial Is My Name

16 évvel a The Bloody Path of God lemez után egy új albummal jelentkezik a Mystic Circle. A 2007-ben hét album után feloszlatott német black/death brigád tavaly jelentette be a visszatérését, a Mystic Circle című új album pedig február 4-én lát majd napvilágot. Ismerkedj meg a második előzetes dalukkal, a klippel kísért Belial Is My Name tétellel!

Az énekes/gitáros/basszere/billentyűs Beelzebub mellé felsorakozott a csapatból még 1999-ben távozó A. Blackwar dobos/gitáros/billentyűs.

Beelzebub:Ha valaki 2020-ban azt mondta volna nekem, hogy két év múlva egy új Mystic Circle albumot adunk ki, kinevettem volna. Ugyan A. Blackwarral mindvégig tartottam a kapcsolatot, miután kiszállt, de komolyan egyikünk sem gondolt olyasmire, hogy új zenéket írjunk. A dolog minden valószínűtlensége ellenére egy nap, ahogy a zenéről beszélgettünk, kiderült, hogy mindkettőnknek rengeteg jó ötlete van. Így hát rögtön munkához is láttunk. A régi idők szelleme azonnal visszatért, mintha sosem tűnt volna el.

A Beliel Is My Name dalról:Az intrója közvetlenül az 1999-es évhez kötődik, ugyanis az Infernal Satanic Verses outrójával kezdődik, sőt, azt folytatja. Ebben a tételben megidézzük a pokol démonát, Belialt, aki hamarosan átveszi az uralmat az univerzum felett. Belial, aki magát Sátánnak is nevezi, a négy fődémon egyike, zeneileg pedig egy rendkívül brutális és bombasztikus, mégis dallamos formában jelenítjük meg a baljós történéseket.


www.facebook.com/MysticCircleOfficial

MYSTIC CIRCLE – Belial Is My Name (a 2022-es Mystic Circle albumhoz)Ez a dal egy megszállott apáca igaz történetét meséli el, aki 1676-ban éjszaka üzeneteket kapott a Sátántól. Az üzenetek olyan nyelven íródtak, amelyet a mai napig nem sikerült megfejteni. Az ilyen mítoszok természetesen mindig érdemesek arra, hogy a Mystic Circle-univerzum részévé váljanak…MYSTIC CIRCLE – Letters From The Devil (a 2022-es Mystic Circle albumhoz)

MYSTIC CIRCLE – Mystic Circle
(02/04 – Atomic Fire)

01. Belial Is My Name
02. Seven Headed Dragon
03. Hell Demons Rising
04. Letters From The Devil
05. Darkness In Flames
06. The Arrival Of Baphomet
07. Curse Of The Wolf Demon
08. Satanic Mistress
+
09. Death Metal (Possessed – CD digipak bónusz)
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.