Skip to content

Motorfejek – Tankcsapda

A motorozás és a rockzene már jó ideje kéz a kézben járnak. Talán azért alakult ez így, mert a rockzenészek legtöbbször macsó imidzséhez jól passzol egy motorkerékpár, ami erősíti a hatást. A motorozás pedig a szabadságról, a száguldásról szól, amihez a rockzenei aláfestés mindennél jobban illik. Nemsokára itt az Open Road Days, a gigantikus motoros találkozó, ahol a Tankcsapda lesz az egyik fő attrakció. Egyértelmű, hogy megkérdeztük a csapat tagjait a motorokkal való kapcsulatukról.

Nem veszélyesek ezek az utak?

Fejes Tamás: „De. Igazán azonban az veszélyes, ha nem tanulsz meg rendesen motorozni. Amúgy én sem tanultam meg idejekorán. Amikor felnőtt fejjel elmentem az első oktatásra és láttam, hogy bóják között kell szlalomozni, mondtam, én már megyek is haza, nekem itt ne okoskodjon senki. De aztán egy pillanat alatt letörték a szarvaimat. Rájöttem, baromira nem tudtam addig semmit a témáról.”

Sidlovics Gábor: „Évente sok százan halnak meg azért, mert nem tanulták meg rendesen kezelni ezeket a vasakat. Olyan erős, gyors, mindeközben nehéz gépekről beszélünk, amivel elég egy rossz mozdulat és örökre tönkrevághatja az egészséged. Míg, ha megtanulod kezelni, akkor a világ legnagyobb élvezete lesz motorra ülni!”

(A Tankcsapda két tagjával készült interjút megtalálod a május-júniusi lapszámunkban!)

A május-júniusi Hammer országosan kapható az újságárusoknál, a hipermarketekben, és a benzinkutakon! Digitális formában keresd a Laptapír havidíjas rendszerében!

Hammerworld No. 355 / 100 oldal / 1990 Ft

Amaranthe ★ AWS ★ Bruce Dickinson ★ Dvne ★ Dying Wish ★ Ecclesia ★ Hideous Divinity ★ High On Fire ★ Inter Arma ★ Judas Priest ★ Korpiklaani ★ Magma Rise ★ Mind’s Mirrors ★ Mobilmánia ★ Mudfield ★ My Dying Bride ★ Napalm Death ★ P. Mobil ★ Palásti Csata rockopera ★ Pokolgép ★ Rage ★ Riot V ★ Salvus ★ Selbst ★ Temic ★ The Idoru ★ The Vision Bleak ★ Tool ★ Triton ★ While She Sleeps
+
Élő Fém ★ Gasztrometal ★ Hangpróba ★ Klasszikus! ★ Médiaradar ★ Motorfejek (Tankcsapda) ★ Saját szavaikkal ★ Sokkoló Korongok/Extra

OLVASÓI HANGPRÓBAhttps://hammerworld.hu/HP/

SÚGD MEG NEKÜNK! – A magazinnal kapcsolatos véleményedet írd meg az mhh@hammerworld.hu e-mail címre!
TÁMOGATÓI CSOMAGOKhttps://hammerworld.hu/gyujtoi-kiadas/

Köszönjük előfizetőink és hirdetőink (a FEZEN, a Campus, az Open Road Days, a Masters Of Rock, a Rock Castle fesztiválok, a Live Nation és a Concerto koncertszervező irodák, a Metal Blade kiadó, a Dying Wish zenekar, a Rockpagoda menedzsmentiroda, a Drink Station italforgalmazó, a Duna House ingatlaniroda, a Metropolis Media Group/Galaktika, a Nissan Magyarország) támogatását a lapszám megjelenésében.

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
HAJÓGYÁR x hw