MORTE SILMORIS – Melodikus thrash Vas megyéből, új lemezelőzetes nóta: Morte Silmoris

December közepén már bemuattunk egy lemezelőzetes nótát a Vas megyei Morte Silmoris-tól, abban Smici is vendégszerepelt a Moby Dickből, most pedig már a második melodikus thrash tétellel is lehet ismerkedni a január folyamán érkező lemezrükről.

Eddig mindössze egy 2005-ös demó fűződött a répcelaki csapat nevéhez, december táján azonban elkészültek az első nagylemez munkálataival Smicinél, az MD stúdióban.

www.facebook.com/mortesilmoris… ha Magyarországon thrash metal lemezt szeretnél felvenni, akkor Smici!

Biztosan sokan nem tudjátok, de egy lemez elkészítése rengeteg meló. Nemcsak a dalok megírása és felvétele, hanem a stúdió utómunka is. Editálás (szerkesztés), arányok és a hangzás beállítása, maszterelés stb. Ezért esett a választásunk Schmiedl Tamásra, aki a Moby Dick vezéreként a thrash metal hazai úttörője, valamint végletekig precíz és türelmes hangmérnök.

Az MD Stúdió felszereltsége pedig profi hátteret biztosított a dalok rögzítéséhez. A munkálatok a dobok felvételével kezdődtek augusztus elején, erre épült a többi hangszer és az ének. A kész anyagot november végén kaptuk kézhez. Nagy segítséget jelentett, hogy Smici rugalmasan tudott alkalmazkodni hozzánk az időpontokat illetően. Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, a hangzást eddig egytől-egyig mindenki dicsérte. A nagylemez előrendelhető nálunk.MORTE SILMORIS:

Kámán Tamás – dobok
Varga Bálint – basszusgitár/vokál
Varga Csaba – gitár
Zalka Dávid – ének/gitárMORTE SILMORIS – Morte Silmoris (a Morte Silmoris album előzeteseként)


Elsőként a lemezünk nyolcadik dalát szeretnénk bemutatni nektek, a címe Good Day To Die. Azért esett erre a választásunk, mert ez a nóta sikerült a ‘legslágeresebbre’! (nevet) Valamint ez mutatja meg leginkább a zenekar fő irányvonalát: zúzós, egyben dallamos metal. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a thrash legenda Schmiedl ‘Smici’ Tamás (Moby Dick , Bloody Roots ) érces hangja is hallható a refrénben.MORTE SILMORIS – Good Day To Die (a Morte Silmoris album előzeteseként)MORTE SILMORIS – Előzetes a Morte Silmoris albumhoz

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.