Skip to content

MOBY DICK / OMEN / MAGMA RISE / HEEDLESS ELEGANCE – Fém bandák találkozója Budapesten!

Ezen a péntek estén a hazai metal szcéna meghatározó thrash alakulata, a több mint négy évtizede indult soproni Moby Dick, a power/heavy metal színtér doyenjének számító Omen, a doom metalban utazó Magma Rise, valamint a metalcore-t toló Heedless Elegance közös összefogásának, valamint gyilkos energiabomba előadásainak lehet szem- és fültanúja az, aki ellátogat erre az eseményre.

A kemény fém riff-gyártó zenei kollektívák szeretettel várják a fémszárnyú angyalokat egy közös egybeolvadásra! A bandák személyes üzenetekkel sem maradtak adósak, mindegyikük türelmetlenül várja a pénteki zúzdát.

Schmiedl Tamás (Moby Dick): “Novembertől műsorstrukturát váltottunk és megpróbáltuk drasztikusabban megújítani a programot. Az elmúlt két hónap koncertjein még hozzányúltam a setlisthez, kicsit változtattam, bevettem és kihagytam, de a budapesti koncertre kiforrta magát a program. Ütni és vágni fog, kíméletlen tempót diktálunk majd, pont amit várnak tőlünk! Látványban is nagy újításokkal készülünk, minden egyben van, hogy felejthetetlenné tegyük a péntek estét.”

Nagyfi László (Omen): “Bő egy órás best of Omen műsorral készül a zenekar, de sokak kérésére egy ősrégi, valamint egy nagyon régóta nem játszott dalt is eltolunk majd. Lesz metal! Az biztos.” (nevet)

Holdampf Gábor (Magma Rise): “Mindig öröm és móka Smiciékkel megosztani a színpadot, szerencsére ez több alkalommal is megvalósulhatott már. Egy nyúlfarknyi műsorral készülünk, ami tekintve a tempókat, lehet, hogy csak 2-3 dal lesz. (nevet) Számunkra már az is meglepetés, hogy sikerül színpadra lépni, szóval minden dal meglepetésnek számít, ami elhangzik pénteken. Gyertek korán, találkozunk néhány nap múlva! Az igazi klasszikust idézve: ‘Üdv és Gyilok’.”

Konter Samu (Heedless Elegance): “Egy félórás szettel készülünk, amibe megpróbáltuk belesűríteni a ‘Libra’ legkeményebb dalait. Készülünk ezen kívül vendégénekessel, illetve egy pokoli lezárással. Tessék felkötni a nadrágot, kemény lesz!“

Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/434577695206914

nka
KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw