Skip to content

FACELESS MAN – Megérkezett Radics Peti első lemeze!

A Faceless Man nem más, mint Radics Peti első nagyszabású zenei szólóprojektje. Aki rendszeresen szörföl a Youtube-on, alighanem belefutott már legalább egy videójába a főhősnek. Az arcát sokáig kendővel takaró videós ezúttal azonban kicsit kimerészkedett a szinkronparódiák, az internet bugyrait viccesen bemutató videók és gondolatébresztő kisfilmek világából, méghozzá egyenesen a metalba és a sörök piacára! A lemez mellé ugyanis megérkezett Peti saját söre is! A Faceless Man (by Radics Peti) kézműves sör (nem csak) metal arcoknak! Peti saját ízlése szerint keverte a nedű íz világát, hogy egy igazán karakteres és különleges itallal örvendeztethesse meg követőit.

A Road to Darkness albumának megjelenését sok évnyi tervezés, dalszerzés és szövegírás előzte meg. A tinédzser kor óta dédelgetett álom megvalósulását az évek során több, főként egyedülálló dal megjelenése alapozta meg, ami 2022-re ért be igazán. Ennek az évnek a végén érkezett el a várva várt pillanat, és jelent meg a debütáló album, a Road to Darkness, mely teljes egészében saját alkotás – dalszerzés, hangszeres felvételek, keverés, masterelés mind saját, önálló munka gyümölcse.

Többek közt emiatt is egy mélyen személyes projekt a Faceless Man – ami a mindenki számára ismerős belső hangot, „belső démonainkat” hivatott jelképezni és megeleveníteni, és mely célja az emberi elme megszólítása. Hangzásvilág terén az album „megfoghatatlan” kategóriába tartozik, klasszikus és modern hangzást vegyítve adja át üzenetét és teremt atmoszférát a hallgató számára.

Peti arról, hogy miért vett mindent a saját kezébe, az énektől a hangszereken és a felvételeken át, így nyilatkozott: „Ez a projekt a szívügyem, gyerekkori zene iránti szerelmem megtestesülése és szerettem volna úgy hallani a zenémet, ahogy azt megálmodtam. Ezért éreztem úgy, hogy nekem kell minden hangszert a kezembe vennem a vokállal együtt. A jelenlegi legjobb tudásom szerint jártam el, minden tekintetben. A master végleges részében NG barátomat kértem meg, hogy ‘egy picit jobban basszon oda’, ezúton is köszönöm neki amiért ilyen kiváló munkát végzett!”

A zeneileg tényleg bekategorizálhatatlan anyag, ami éppúgy bejöhet a Rammstein / Lindemann / Pain-fanoknak, mint a nu, modern és heavy metal fanoknak, már meghallgatható a digitális felületeken, a CD és vinyl verzió is érkezik hamarosan!

https://www.facebook.com/facelessmanofficial
https://www.instagram.com/facelessman_official/
https://www.facelessman.hu/

nka
KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw