MISFIT RIVER – Szöveges videóval a dunaújvárosi csapat új EP-jének címadó dala: Drill The Vein

Drill The Vein lesz a címe a dunaújvárosi Misfit River zenekar második EP-jének, a címadó dallal és a hozzá készített szöveges videóval pedig máris megismerkedhetsz. A csapat legutóbbi EP-je a 2018-as Dark Waters volt.

József Mátyás énekes:A Drill The Vein szövege lényegében arról szól, hogy az emberiség szép lassan teljesen ki fogja szipolyozni a Földet. Párhuzamba hozom az emberi szervezetet a bolygó működésével, így humanizálom a Földet, és próbálom éreztetni, hogy amint az utolsó csepp víz is kiszárad, úgy a saját vérünk következik majd a sorban.

A következő dalunk, egyben az EP utolsó száma lesz a következő videónk, terveink szerint arra sem kell már sokat várni!www.facebook.com/misfit.river


misfitriver.bandcamp.com


MISFIT RIVER – Drill The Vein (szöveges videó a Drill The Vein EP-hez)
A Craving For Sorrow magyarra fordítva annyit tesz: ‘bánatra való sóvárgás’. A klipben szereplő lány testesíti meg mindazt, amit maga a dal képvisel: bánat, szenvedés, fájdalom és önpusztítás.

A zenekarunk életében egy mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis elkészülhetett ez a videó – Csecskedi Lászlónak hála. Lacit már régóta ismertük, azonban efféle munkásságáról csak nem olyan rég szereztünk tudomást, majd kisebb ötleteléseket követve bele is csaptunk a közös munkába.

Egyben ez az első alkalom arra, hogy az új basszusgitárosunkkal, Bicskei Csongorral is megismerkedhessen a közönségünk. A forgatás nagyon jó hangulatban telt a budapesti Terem22 stúdióban.Csecskedi Laci:Nagyon élveztem a srácokkal a közös munkát, és a főszereplőnk, Tulics Hanga is hihetetlenül ügyes és profi volt! A jövőben szeretnék minél több videóklipet készíteni, és az is egészen biztos, hogy a csapattal nem ez volt az utolsó projektünk!


József Mátyás énekes:A Craving For Sorrow lényegében arról szól, hogy az emberiség nem képes tanulni a saját hibájából és ezáltal a történelem egy folytonos ördögi mókuskerékben van. Olyan ez a jelenség, mintha valahol a lelkünk mélyén, egy részünk mindig éhezne a bánatra/fájdalomra és hogy emiatt képtelenek vagyunk huzamosabb ideig békében élni. Kínozzuk magunkat generációkon át sötét emlékek állandó felhánytorgatásával, hogy nehogy kialudjon a gyűlölet és bosszúvágy lángja. Állandó feszültségkeltés veszi körül az életünket és ezáltal nem csoda, hogy valahol a világon, akár most ebben a pillanatban is, éppen elpattan az a bizonyos húr valamilyen formában. Sajnálatos módon valamiért úgy vagyunk kódolva, hogy a fájdalom jobban képes irányítani az életünket mint bármilyen más érzelem.


MISFIT RIVER – Craving For Sorrow (a Drill The Vein EP-hez)
MISFIT RIVER – Serpent Draped Arms (a Drill The Vein EP előzeteseként)MISFIT RIVER – Fragmented (szöveges videó a Drill The Vein EP előzeteseként)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.