Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MILEY CYRUS – Elton John és a Chili Peppers dobosa is szerepel a Metallica feldolgozás albumán

Az még októberi hír volt, hogy az amerikai popcsillag Miley Cyrus egy Metallica feldolgozás lemezen dolgozik, a Capital FM-nek adott friss interjújából pedig az derült ki, hogy Elton John is szerepel majd az anyagon, akárcsak a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, valamint Yo-Yo Ma is, aki egy klasszikus zenész, egy csellista.

Elkészítettem egy Metallica feldolgozást, a Nothing ElseMatters-t, amelyben Elton John zongorázik. Yo-Yo Ma, Chad Smith is felsorakozott. Megannyi all-star van ebben a zenekarban.

A feldolgozás producere Andrew Watt (Ozzy Osbourne, Post Malone) volt.

Annyira izgatott vagyok a közös munka miatt. Andrew Watt a producer, és ez is lenyűgöző. Úgy értem, Elton John és a Metallica és jómagam – szeretem amikor az összetevők nem egészen passzolnak egymáshoz.
Miley Cyrus egyébként a 2019-es Glastonbury fesztiválon egy rockos programmal lépett fel, Blondie és The Cranberries dalok mellett a Nothing Else Matters nótát is előadta a Metallicától. 2019 januárjában pedig a Chris Cornell tribute koncerten énekelte el a Temple Of The Dog egyik klasszikusát, a Say Hello 2 Heavent. Lars Ulrich-tól az utóbbiért elismerést is kapott az Instán.


Miley-tól egy Pearl Jam feldolgozással, a 2009-es Backspacer lemezen megjelent Just Breathe dallal is lehet megismerkedni.

Az MTV Unplugged Presents: Backyard Sessions-höz készült ez a feldolgozás, ami még a Pearl Jam elismerését is kivívta, egy tapsoló emojival osztották meg a Twitteren.

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.