Skip to content

Miért érdemes egyedi pólót készíttetni?

Az egyedi pólók készíttetése manapság egyre népszerűbbé válik. Legyen szó ajándékozásról vagy a saját stílus kifejezéséről, ezek a termékek minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak. Az alábbiakban annak járunk utána, hogy miért érdemes ilyen felsőket készíttetni, milyen előnyeik vannak.

Amennyiben egyedi póló készíttetésére kerül sor, fontos hangsúlyozni, hogy mindenképpen megbízható helyen érdemes megrendelni, ahol garantáltan kiváló minőségű terméket állítanak elő. Például jó választásnak bizonyul a Bögreguru, ahol egyedi póló is készíttethető. 

Egyedi póló, a tökéletes ajándék

A megfelelő ajándék megtalálása sok esetben nehéz feladat, azonban egy személyre szabott meglepetés mindig jó választásnak bizonyul. Ilyen például az egyedi póló, amely különleges módja annak, hogy az ajándékozó kifejezze a törődését valaki iránt. Természetesen a tervezés során mindenképpen érdemes figyelembe venni az illető személyiségét, stílusát és érdeklődési körét, hogy a végeredmény valóban elnyerje a tetszését. 

Kerülhet a pólóra például egy kreatív felirat, vagy egy közös kép, egy humoros grafika, esetleg a kedvenc zenekarához vagy filmjéhez kapcsolódó minta. Ezek mind-mind örömet okoznak majd az ajándékozás során. Bármilyen alkalomra jó választásnak bizonyul, legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, karácsonyról, esetleg lány- vagy legénybúcsúról. Egyedi emlék marad, amely minden alkalommal mosolyt csal majd a megajándékozott arcára.

Egyedi póló saját részre

Egyedi pólót nemcsak ajándékba lehet készíttetni, hanem saját részre is nagyszerű ötlet. Remek módja az egyéniség és a stílus kifejezésének, hiszen olyan dizájnt és feliratot lehet választani, amely igazán tükrözi a viselője stílusát. Egy ilyen pólóval könnyedén ki lehet tűnni a tömegből, hiszen biztosan nem lesz senkinek még egy ugyanolyan.

Az egyedi póló készíttetése során csupán a képzelet szab határt a végeredménynek. Természetesen tökéletes lehetőség a kreativitás kibontakoztatására. A tervezési folyamat során szabadon lehet engedni a fantáziát, és olyan dizájnt teremteni, amely mindenkit lenyűgöz. Ráadásul a mai technológiának köszönhetően már gyorsan és könnyedén lehet rendelni egyedi pólókat, a folyamat rendkívül élvezetes. 

A rendelés folyamata

Ma már a rendelés folyamata rendkívül egyszerű, például a Bögreguru oldalán az új online rendszernek köszönhetően pofonegyszerű a póló mintájának szerkesztése. Élőben lehet látni a feltöltött fotót vagy a feliratot, és meg lehet nézni, hogy hogy fog kinézni a késztermék. 

A webáruházban több mint 100 féle minta közül lehet választani, de ha így sem sikerül megtalálni a leginkább megfelelőt, akkor profi grafikusok segítenek a tökéletes egyedi póló létrehozásában.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw