MEGADETH – Mustaine szerint Ellefson már sosem fog visszatérni

Augusztus 20-án indul majd az USA-ban a Megadeth, a Lamb Of God, a Trivium és az In Flames közös turnéja, a Metal Tour Of The Year, a promózásból pedig Dave Mustaine is kiveszi a részét, a fizetős Cameo platformon videókat készít a rajongóknak.

Egy friss videóban, amit Alex nevű rajongó születésnapjára készített, már az új basszusgitáros is felbukkan, igaz, rejtőzködve. David Ellefson egyelőre meg nem nevezett utódja már fel is játszotta újra a friss Megadeth lemet basszustémáit. Ezt egy Tina nevű rajongónak felvett videóban árulta el Mustaine.

Dave Mustaine a videóban egy stúdiótúrára viszi Alexet, és ezt mondja: Itt van a titokzatos basszusgitárosunk, aki a szék mögött rejtőzik, ott lent a padlón, így nem láthatod. De hamarosan el fogjuk mondani, hogy ki ő. Mindenki más előtt láthattad őt – még akkor is, ha valójában nem láttad…

A Rock Feed kérdésére, miszerint Ellefson játszhatna-e újra a Megadethben valamikor a későbbiekben, Mustaine ezt mondta:
Van esély arra, hogy Ellefson később visszatérjen? Erre a válasz nem.


Mustaine ezt is mondta a Tinának címzett videóban:Azt is hallottam, hogy elég nagy rajongója vagy a Fatal Illusion dalnak. Ez nagyon király. Van egy dalunk az új albumon, a The Dogs Of Chernobyl, ami az agressziót tekintve nagyon hasonlít a Fatal Illusionre. Szóval, remélem, hogy tetszeni fog majd neked az a szám is, ha kijön az új lemez, amire már nem kell sokáig várni. Már csak egyes részeket kell befejeznem, amikor ma és holnap otthon leszek…


Korábbi hírünk:

A készülő Megadeth albumra ugyan David Ellefson már jóval korábban feljátszotta a basszustémáit, ezeket azonban egy másik basszer újra felnyomja majd, erről Dave Mustaine beszélt a Gimme Radio “The Dave Mustaine Show” műsorának friss epizódjában.

A Megadethből a botrányos videója miatt
eltávolított Ellefson még tavaly májusban rögzítette a basszustémáit Nashville-ben, majd a 96.7 KCAL-FM rádió egyik műsorában a Dirk Verbeuren dobos és közte kialakult kölcsönhatást a klasszikus Rush albumokon hallható Geddy Lee és Neil Peart összjátékhoz hasonlította.Úgy érzem, hogy az új Megadeth lemezen Dirk és én ugyanezeket a pillanatokat éljük át. Ez persze a Megadeth, nyilván nem a Rush, mégis voltak olyan pillanatok, amikor azt mondtam: ‘Ó, Istenem’! Visszajöttek a gyerekkori élmények… ‘Ez itt az én Geddy/Neil pillanatom’...”


Dave Mustaine a Gimme Radio-nak:

Csak szeretném megköszönni a kedves szavakat és a támogatást, miközben készülünk a következő turnéra és folytatjuk az új basszusgitáros keresését. Haladunk előre. A lemez munkálatai hamarosan lezárulnak, pár héten belül érkezik majd valaki, aki az eddigi basszustémákat újra feljátssza. Ez viszonylag gyorsan megy majd, mert az illető, akivel tárgyalunk, egy kiváló basszusgitáros. És remélhetőleg a felvétel után is marad. Vagy még a felvétel előtt találunk valakit, aki a továbbiakban az állandó emberünk lesz.KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.