EXODUS – Sikeres gyomoreltávolító műtétet hajtottak végre Tom Hunting doboson

Tegnap komoly műtétje volt az Exodus rákkal kezelt dobosának, Tom Huntingnak, teljes gyomoreltávolításon esett át (a gyomor sebészi eltávolítása). A beavatkozásra egy gyomortumor miatt volt szükség, amit tavaly februárban találtak Tom felső gyomrában. Azóta is kezelés alatt állt, és korábban sikerült felére csökkenteni a daganat méretét.

Gary Holt tájékoztatása a dobos egészségi állapotáról:NAGY HÍREK!!! Szóval Tom körülbelül 45 perce jött ki a műtőből, még mindig az erős nyugtató hatása alatt áll, de minden a terv szerint ment. A gyomoreltávolítás befejeződött, erősen szedálva van, de minden rák és daganat eltávolítva. Tom egy igazi harcos. Majd később jövök frissebb hírekkel… Ez egy stresszes nap volt, köszönöm mindenkinek a pozitív rezgéseket. Megannyi fémes szeretet!
Ahogy április közepén beszámoltunk róla, az Exodus dobosánál, Tom Huntingnál rákot diagnosztáltak, egészen pontosan laphámrákot (squamous cell carcinoma, SCC). Tom kezelése miatt az új Exodus album nem a nyáron jön majd ki, hanem csak novemberben.

Az Exodus is fellép augusztus végén a Psycho Las Vegas fesztiválon, amikor pedig Tomot megkérdezték, hogy ő játszik-e majd a bulin, ezt válaszolta:


Ha járni tudok, akkor dobolni is! Így hát azt mondtuk, hogy kössétek le azt a bulit, bakker! Talán pár könnycsepp belepotyog majd a söreim valamelyikébe, miközben vakációzom a feleségemmel, Lisával. Már azelőtt lefoglaltuk a szállást, hogy bejelentették volna az Exodus fellépését. Mindenképpen ott lettünk volna! Most meg már biztos, hogy egy órára visszatérek a melóhoz, aztán jöhet az őrület!!!

A Persona Non Grata album megjelenésének elhalasztását a banda frontembere, Steve “Zetro” Souza jelentette be a Zetro’s Toxic Vault című online műsorában. A közlemény szerint a Persona Non Grata csak novemberben jelenik meg, hogy Tom Hunting dobos a laphámrákjának kezelésére koncentrálhasson, utána pedig már turnézhasson a csapattal.

Zetro:Tudom, sokan azt mondtátok, hogy ‘ó, ennek a nyáron kellene kijönnie’, és ez így is volt, a lemeznek nyáron kellett volna megjelennie. De ez a probléma most egy kicsit visszavetette a dolgokat. Ez egy racionális döntés a zenekar, a menedzsment, a kiadó, azaz mindenki részéről.

A Persona Non Grata albumot a kaliforniai Lake Almanorban vették fel Steve Lagudi hangmérnök segítségével, a keverést pedig Andy Sneap végezte.


Tom pár héttel ezelőtti bejelentése:A mai napon megkezdem a laphámrák miatti kezelésemet. Ez egy gyomortumor, amit februárban fedeztek fel a gyomrom felső részében. Azért írok erről nyilvánosan, hogy felhívjam a figyelmet a gyomorral és a nyelőcsővel kapcsolatos problémák tüneteinek fontosságára. Ha a tünetek nem átmeneti jellegűek, akkor kérlek titeket, hogy vizsgáltassátok meg magatokat.

Úgy érzem, ha valakinek segíteni tudok azzal, amit megtudtam, vagy ha valakinek van olyan információja, amit megosztana velem, akkor ez mindkét fél számára előnyös. Ha már felismerted az ellenségedet, erőt nyertél, egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy le is győzd!
Egy crowdfunding (közösségi finanszírozás) kampány is elindult, hogy anyagi támogatást nyújtson Tomnak. Rövid idő alatt csaknem 80 ezer dollár jött össze, a támogatásba többek között beszállt Kirk Hammett gitáros (Metallica, ex-Exodus) és a Fozzy frontembere, Chris Jericho is.https://www.youtube.com/watch?v=video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fexodusattack%2Fvideos%2F286099489663662%2F&show_text=0&width=400

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.