Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

EXODUS – Sikeres gyomoreltávolító műtétet hajtottak végre Tom Hunting doboson

Tegnap komoly műtétje volt az Exodus rákkal kezelt dobosának, Tom Huntingnak, teljes gyomoreltávolításon esett át (a gyomor sebészi eltávolítása). A beavatkozásra egy gyomortumor miatt volt szükség, amit tavaly februárban találtak Tom felső gyomrában. Azóta is kezelés alatt állt, és korábban sikerült felére csökkenteni a daganat méretét.

Gary Holt tájékoztatása a dobos egészségi állapotáról:NAGY HÍREK!!! Szóval Tom körülbelül 45 perce jött ki a műtőből, még mindig az erős nyugtató hatása alatt áll, de minden a terv szerint ment. A gyomoreltávolítás befejeződött, erősen szedálva van, de minden rák és daganat eltávolítva. Tom egy igazi harcos. Majd később jövök frissebb hírekkel… Ez egy stresszes nap volt, köszönöm mindenkinek a pozitív rezgéseket. Megannyi fémes szeretet!
Ahogy április közepén beszámoltunk róla, az Exodus dobosánál, Tom Huntingnál rákot diagnosztáltak, egészen pontosan laphámrákot (squamous cell carcinoma, SCC). Tom kezelése miatt az új Exodus album nem a nyáron jön majd ki, hanem csak novemberben.

Az Exodus is fellép augusztus végén a Psycho Las Vegas fesztiválon, amikor pedig Tomot megkérdezték, hogy ő játszik-e majd a bulin, ezt válaszolta:


Ha járni tudok, akkor dobolni is! Így hát azt mondtuk, hogy kössétek le azt a bulit, bakker! Talán pár könnycsepp belepotyog majd a söreim valamelyikébe, miközben vakációzom a feleségemmel, Lisával. Már azelőtt lefoglaltuk a szállást, hogy bejelentették volna az Exodus fellépését. Mindenképpen ott lettünk volna! Most meg már biztos, hogy egy órára visszatérek a melóhoz, aztán jöhet az őrület!!!

A Persona Non Grata album megjelenésének elhalasztását a banda frontembere, Steve “Zetro” Souza jelentette be a Zetro’s Toxic Vault című online műsorában. A közlemény szerint a Persona Non Grata csak novemberben jelenik meg, hogy Tom Hunting dobos a laphámrákjának kezelésére koncentrálhasson, utána pedig már turnézhasson a csapattal.

Zetro:Tudom, sokan azt mondtátok, hogy ‘ó, ennek a nyáron kellene kijönnie’, és ez így is volt, a lemeznek nyáron kellett volna megjelennie. De ez a probléma most egy kicsit visszavetette a dolgokat. Ez egy racionális döntés a zenekar, a menedzsment, a kiadó, azaz mindenki részéről.

A Persona Non Grata albumot a kaliforniai Lake Almanorban vették fel Steve Lagudi hangmérnök segítségével, a keverést pedig Andy Sneap végezte.


Tom pár héttel ezelőtti bejelentése:A mai napon megkezdem a laphámrák miatti kezelésemet. Ez egy gyomortumor, amit februárban fedeztek fel a gyomrom felső részében. Azért írok erről nyilvánosan, hogy felhívjam a figyelmet a gyomorral és a nyelőcsővel kapcsolatos problémák tüneteinek fontosságára. Ha a tünetek nem átmeneti jellegűek, akkor kérlek titeket, hogy vizsgáltassátok meg magatokat.

Úgy érzem, ha valakinek segíteni tudok azzal, amit megtudtam, vagy ha valakinek van olyan információja, amit megosztana velem, akkor ez mindkét fél számára előnyös. Ha már felismerted az ellenségedet, erőt nyertél, egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy le is győzd!
Egy crowdfunding (közösségi finanszírozás) kampány is elindult, hogy anyagi támogatást nyújtson Tomnak. Rövid idő alatt csaknem 80 ezer dollár jött össze, a támogatásba többek között beszállt Kirk Hammett gitáros (Metallica, ex-Exodus) és a Fozzy frontembere, Chris Jericho is.https://www.youtube.com/watch?v=video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fexodusattack%2Fvideos%2F286099489663662%2F&show_text=0&width=400

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV