MEGADETH & LAMB OF GOD – Videó is érkezett a közös felvételhez: Wake Up Dead

A Lamb Of God és a Megadeth közösen dolgozta fel a Megadeth egyik klasszikus dalát, az 1986-os második album, a Peace Sells… But Who’s Buying? nyitónótáját, a Wake Up Deadet. A különleges felvétel apropóját az adja, hogy a jövő héten amerikai turnéra indul a Megadeth és a Lamb Of God, méghozzá a Trivium és az In Flames társaságában. Most már videó is érkezett a Wake Up Deadhez.

Lamb Of God:A jövő hétvégén induló Metal Tour Of The Year előtt egyesítettük erőinket a Megadeth tagjaival, hogy felvegyük a klasszikus Wake Up Dead daluk feldolgozását – a Dave Mustaine vezette Megadeth mind a négy tagjának közreműködésével. Reméljük, hogy mindannyian élvezni fogjátok, és alig várjuk, hogy hamarosan mindenkit láthassunk a turnén!

A Wake Up Dead feldolgozását a Lamb Of Godból Randy Blythe énekes, Mark Morton és Willie Adler gitárosok, John Campbell basszer és Art Cruz dobos rögzítette. Dave Mustaine a hangját kölcsönözte a számhoz, a szólókat Mark Morton, valamint Mustaine és Kiko Loureiro játssza, James LoMenzo, Dirk Verbeuren és Kiko Loureiro is énekel a felvételen.


A Megadeth főnöke, Dave Mustaine egy friss interjúban megerősítette, hogy a csapat tizenhatodik stúdióalbuma, a The Sick, The Dying… And The Dead! július 8-ára várható. A SiriusXM-en futó Liquid Metalnak Mustaine azt is elárulta, hogy az új dalokban Steve DiGiorgio (Testament, Death, Sadus stb.) basszusgitározik.

MEGADETH – Steve DiGiorgio basszusgitározik az új albumonLAMB OF GOD feat. MEGADETH – Wake Up Dead (Megadeth, 2022)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.