MÅNESKIN – El kellett halasztaniuk a turnét, Budapestre sem március elején jönnek

Az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a régóta teltházas, március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kap. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolják el a dátumaikat, és azt ígérik, hogy legkésőbb március 1-jéig előrukkolnak az új időpontokkal.

A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új dátumokra is.

“Sziasztok! Nagyon sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de az egész Európa-turnét el kell halasztanunk a járványhelyzet miatt. Sokat dolgoztunk ezért a turnéért, és minden készen állt, de sajnos az elmúlt napokban rossz híreket kaptunk a helyszínek jelenlegi lehetséges kapacitása és a lebonyolítás kapcsán. Nem tudjuk garantálni az összes fellépést úgy, hogy minden országnak saját szabályai vannak, amiket természetesen be kell tartanunk, mert a koncerteket mindenki számára teljes biztonságban kell megcsinálnunk.

Nagyon-nagyon sajnáljuk, és reméljük, hogy mihamarabb be tudjuk jelenteni az új dátumokat. Köszönjük a türelmeteket és támogatásotokat, ebben a helyzetben mindannyian együtt vagyunk, csak ki kell tartanunk, de visszajövünk, esküszünk, és az még jobb lesz. Szeretünk benneteket!”.


A 2021-es Eurovíziós Dalversenyt nagy meglepetésre a Måneskin nyerte meg a Zitti e buoni (Fogd be és viselkedj) című dalával, a legutóbbi sikernótájuk pedig a Mammamia címet kapta. A csapat második albuma, a Teatro d’ira: Vol. I nem sokkal az ED előtt jelent meg, a győzelem után pedig a korábbi Beggin’ feldolgozásukkal, valamint az I Wanna Be Your Slave dalukkal kerültek a sikerlisták élére.MÅNESKIN – Mammamia (2021)


MÅNESKIN – Beggin’ (The Four Seasons feldolgozás, 2021)

MÅNESKIN – I Wanna Be Your Slave (a 2021-es Teatro d’ira: Vol. I albumhoz)

MÅNESKIN w/ IGGY POP – I Wanna Be Your Slave (2021)
MÅNESKIN – Zitti e buoni (a 2021-es Teatro d’ira: Vol. I albumhoz)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.