MÅNESKIN – Az Eurovíziós idei győztes olaszok új dallal jelentkeztek: Mammamia

Tavaly elmaradt az Eurovíziós Dalfesztivál, idén azonban sikerült megrendezni az eredetileg meghirdetett helyszínen, Rotterdamban. A versenyt nagy meglepetésre a Måneskin nevű olasz rockbanda nyerte meg a Zitti e buoni (Fogd be és viselkedj) című dalával, most pedig itt a legfrissebb nótájuk, a Mammamia.

A csapat második albuma, a Teatro d’ira: Vol. I nem sokkal az ED előtt jelent meg, azóta pedig a korábbi Beggin’ feldolgozásukkal, valamint I Wanna Be Your Slave dalukkal újra a listák élbolyába kerültek Európában.

2022 elején Európa-turnéra indul a
Måneskin, persze azonnal elfogyott minden jegy, többek között a március 1-jén a Barba Negrában megrendezésre kerülő bulijukra is. És hogy miért nem teszik át a magyar koncertet egy nagyobb helyre?

A Live Nation Magyarország válasza:a banda kifejezett kérésére marad a helyszín, sajnos nem lehet átrakni nagyobb helyre. Miután minden helyszínen órák alatt teltház volt, bízunk benne, hogy a banda következő fellépésére nem kell majd nagyon sokat várni.MÅNESKIN – Mammamia (2021)

MÅNESKIN – Beggin’ (The Four Seasons feldolgozás, 2021)
MÅNESKIN – I Wanna Be Your Slave (a 2021-es Teatro d’ira: Vol. I albumhoz)

MÅNESKIN w/ IGGY POP – I Wanna Be Your Slave (2021)


MÅNESKIN – Zitti e buoni (a 2021-es Teatro d’ira: Vol. I albumhoz)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.