MALEVOLENCE – Öt év után jön az új album, klippel a harmadik dal: Still Waters Run Deep

Öt év telt el a groove metal, metalcore vonalas sheffieldi Malevolence második albuma óta, és igaz, hogy 2020-ban kihoztak egy EP-t, de nagyon ideje volt már a harmadik albumnak. A Nuclear Blast kiadóhoz szerződött brit brigád május 20-án adja ki a Malicious Intent című új lemezét, harmadik előzetesként pedig a klippel kísért Still Waters Run Deep dallal lehet ismerkedni.

Alex Taylor énekes:Ezzel az új videónkkal mélyen elmerülünk a Malevolence történetében. Több órányi régi archív felvételt túrtunk elő, majd kiválasztottunk néhány csúcspontot, mivel ez a dal tisztelgés az utazás előtt, amelyre együtt indultunk el, és a kötelék előtt, ami köztünk kialakult.

Több száz koncert, valamint több ezer órányi furgonban és próbateremben eltöltött idő után életünk leghálásabb élménye ez a banda, ez a videó pedig tükrözi a Malevolence fejlődését is a 12 év alatt.


Egy olyan albumot akartunk megírni, amely tükrözi a hangzásunkat, de még inkább kiterjesztve és elmélyítve. Szimplán olyan metalt játszunk, amilyet mi magunk is szeretnénk hallani.

“A Malicious Intent egy erődemonstráció. Ez a következő lépés a zenekarunk fejlődésében, két olyan év kemény munkájának és kreativitásának eredménye, amely számos nehézséget hozott a bezárásokkal és a mindennapi élet teljes felfordulásával. Az album megtestesíti az egyéniségünk fejlődését is, és úgy érzem, hogy minden egyes kiadvánnyal érik a hangzásunk is. A témák, amelyeket ezen az albumon feldolgoztunk, azok számára is fontosak, akik gondolkodnak önmagukon és fejlődni szeretnének. Továbbra is a saját utunkat járjuk, és ha a súlyos zenék rajongója vagy, akkor ezen az albumon biztosan megtalálod, amit keresel. Ezek olyan heavy metal himnuszok, amelyek kiállják az idők próbáját!”

A Malicious Intent anyagán két producerrel dolgoztak, Jim Pinderrel és Carl Bownnal, ők végezték a keverést is. Lesznek vemdégek is az albumon, Matt Honeycutt, a texasi Kublai Khan énekese, valamint Matt Heafy a Triviumból. A lemezborító Eliran Kantor munkája.


www.facebook.com/MalevolenceRiff

MALEVOLENCE – Still Waters Run Deep (a 2022-es Malicious Intent albumhoz)
MALEVOLENCE – Life Sentence (a 2022-es Malicious Intent albumhoz)
MALEVOLENCE – On Broken Glass (a 2022-es Malicious Intent albumhoz)MALEVOLENCE – Malicious Intent
(05/20 – Nuclear Blast)

01. Malicious Intent
02. Life Sentence
03. On Broken Glass
04. Still Waters Run Deep
05. Higher Place
06. Karma
07. Above All Else (feat. Matt Honeycutt)
08. Do Or Die
09. Salvation (feat. Matthew K. Heafy)
10. Armageddon


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.